VIL VIDERE: Cheryl Cole har fått nok av ektemannens utroskap, og skal denne uken søke om skilsmisse fra Ashley.  Foto: All Over Press
VIL VIDERE: Cheryl Cole har fått nok av ektemannens utroskap, og skal denne uken søke om skilsmisse fra Ashley. Foto: All Over PressVis mer

Søker skilsmisse denne uken

- Hun vil at det skal skje så raskt og smertefritt som mulig.

SEHER.NO: I februar kunne «Girls Aloud»-stjernen Cheryl Cole (26) bekrefte at hun skal separeres fra ektemannen Ashley (29), etter at det  samme måned ble kjent at han hadde vært utro med flere kvinner.

Ashley har imidlertid ikke villet gi opp kampen om kona, og skal flere ganger ha møtt henne for å forsøke å overtale henne til å gi han en ny sjanse.

For to år siden tilga Cheryl ektemannen for hans sidesprang med frisøren Aimee Walton, men denne gangen ser det ikke ut til at popstjernen vil la seg rokke.

Ifølge The Mirror planlegger nemlig 26-åringen å søke om skilsmisse denne uken, og ifølge kilder ønsker hun at det skal skje så kjapt og smertefritt som overhodet mulig.

- Cheryl er klar for å komme seg videre. Men hun ønsker ikke en fæl skilsmisse, hun vil at det skal skje så raskt og smertefritt som mulig. Hun vil heller ikke ha én krone fra Ashley, hun giftet seg ikke med han for pengene, forteller kilden.

Ashley tjener svimlende 730.000 kroner i uken i fotballklubben Chelsea, mens Cheryl er god for rundt 53 millioner kroner.

Fredag opptrådde «Fight for this love»-stjernen for første gang siden bruddet ble kjent i februar, og så overraskende godt ut til at hun nå går gjennom en såpass opprivende og turbulent tid.


Ifølge kilder har imidlertid ikke Cheryl det som lett som det kan se ut til.

- På tross av en fantastisk opptreden, er Cheryl fortsatt ustabil emosjonelt. Hun har tvilt i mange uker nå, og vurdert om hun skal ta Ashley tilbake. Men hun er nå klar for å gå videre med livet sitt og skilsmisse er den eneste måten hun kan komme seg fremover på, sier kilden. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Vil ha en mann med mage