Søker hjelp på fertilitetsklinikk

Kjendisekteparet Khloe Kardashian og Lamar Odom sliter med å få barn.

HJELP: Lamar Odom og Khloe Kardashian har et sterkt ønske om et felles barn. Foto: Fame Flynet
HJELP: Lamar Odom og Khloe Kardashian har et sterkt ønske om et felles barn. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens den ene søsteren skilte seg etter 72 dager, og den andre søsteren venter barn nummer to, sliter Khloe Kardashian (27) og ektemannen Lamar Odom (31) med å bli gravide.

Paret som nylig måtte flytte fra Los Angeles til Dallas, siden Odom byttet basketballklubb fra Los Angeles Lakers til Dallas Mavericks, har derfor søkt hjelp hos en fertilitetsklinikk.

- Khloe har ved flere anledninger hatt time hos en fertilitetsdoktor i Dallas, og Lamar har vært med henne på flere av disse avtalene. Deres problemer med å bli gravide på den naturlige måten har til tider vært svært vanskelig for paret, men har samtidig gjort deres ekteskap sterkere, forteller en kilde nær paret til RadarOnline.

Khloe og ektemannen har sin egen reality-serie på underholdningskanalen E!, og nå ønsker Kardashian-søsteren, som visstnok ikke skal være en «ekte» Kardashian, å bruke showet deres til å sette fokus på det sensitive temaet.

- Folk spør henne hele tiden hvorfor hun ikke har blitt gravid ennå. Nå vil hun at folk skal få innblikk i hvordan prosessen er, sier kilden videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kim Kardashian planla sitt eget frieri

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer