«Paradise Hotel» 2017:

Sofie overlevde Utøya - nå vil hun vinne «Paradise Hotel»

Fem jenter skal dele på ti gutter når den nye sesongen starter på TV3.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Hold deg fast! Mandag 13. mars er det endelig klart for niende sesong av realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

Seoghør.no har møtt deltakerne under innspillingen i idylliske omgivelser i Mexico, og kan nå avsløre alle de 15 deltakerne som sjekker inn på luksushotellet.

Se video øverst i saken!

Fem jenter skal dele på ti barske karer, og alt ligger til rette for to måneder fylt med spenning og intriger.

Måtte gjemme seg

Nytt i år er at det er fokus på kvinner med sterk personlighet, der hver og en av dem har bein i nesa og er trygge på seg selv.

En av dem er Tønsberg-jenta Sofie Nilsen (21).

21-åringen er tøff å knekke, noe hun fikk erfare fredag 22. juli 2011.

Saken fortsetter nedenfor.

I MEXICO: Sofie Nilsen er en av de fem jentene som sjekker inn på luksushotellet i Mexico. Foto: Kine Falch
I MEXICO: Sofie Nilsen er en av de fem jentene som sjekker inn på luksushotellet i Mexico. Foto: Kine Falch Vis mer

Sofie Nilsen var nemlig en av mange ungdommer som var på Utøya under terrorangrepet for snart seks år siden. Der gjemte hun seg i det som ble kalt «skolestua», livredd for sitt eget liv.

- Det hele startet med at vi hørte skuddene, og så fikk vi høre at det var en politimann som skjøt. Da ble vi geleidet inn i huset. Jeg ville ikke gå inn dit, for jeg hadde nettopp hørt om bomben i Oslo, og da tenkte jeg at det dummeste man kunne gjøre var å gå inn i et hus. Skudd høres veldig annerledes ut i virkeligheten enn hva man hører på film, minnes hun.

Saken fortsetter under bildet.

STERKE KVINNER: Temaet for årets gruppebilde av deltakerne er «Femme fatale». Foto: Rune Bendiksen. Styling: Lillian Aasebø
STERKE KVINNER: Temaet for årets gruppebilde av deltakerne er «Femme fatale». Foto: Rune Bendiksen. Styling: Lillian Aasebø Vis mer

- Veldig tøft

Sofie viser frem «Utøya»-tatoveringen hun har på leggen, og sier at det i dag går fint å snakke om hendelsen som i lang tid tok nattesøvnen fra henne.

- Jeg vil absolutt si at opplevelsen har gjort meg sterkere. Utøya førte med seg veldig mye vondt for veldig mange, så jeg skulle jo selvfølgelig ønske at det aldri hadde skjedd. Men å oppleve noe sånt har også gjort meg til den jeg er i dag. Jeg måtte fort bli voksen. Det var veldig tøft, sier hun.

Nilsen jobber til daglig i hjemmetjenesten og meldte seg på realityserien for opplevelsens skyld.

- Vi er en fin gjeng, men vi kommer sikkert til å ville halshugge hverandre etter hvert. Det er mange med sterk personlighet, så det kan kanskje bli utfordrende, sier hun.

Les om deltakerne i bildegalleriet nedenfor:

Mange søkere

Pressekontakt i TV3, Andreas Framnes, sier at han er fornøyd med årets sammensetting av deltakerne.

- Årets sesong byr på alt det «Paradise Hotel»-fansen ber om: Drama, romantikk, intriger, allianser og vanskelige valg. Deltakerne er håndplukket ut av en skyhøy bunke med søknadspapirer, og vi gleder oss stort til å vise dem frem for tv-seerne, sier han.

De 15 deltakerne sjekker inn på samme hotellet som i fjor - da var hotellet splitter nytt. Hele hotellet er omringet av et stort basseng, og deltakerne har nok av plass å boltre seg på.

HER ER HOTELLET: Triana Iglesias viser frem det helt nye hotellet til neste Paradise Hotel-sesong. Foto: TV3Vis mer Vis mer

To av rommene er egne bungalower, med sjarmerende stråtak, svære dobbeltsenger, boblebad og nydelig utsikt mot havet.

I hovedhuset er det tre rom, hvorav to er luksusrom.

I fjor var det Eileen Eriksen og Øystein Myhren Storaa som stakk av med seieren i TV3-programmet.

«Paradise Hotel» har premiere på TV3 mandag 13. mars.

PARADISE: Halvor Harsem aka Kong Halvor har en ærlig prat med kamerateamet på Paradise Hotel 2017. Her avslører han blant annet hvem han ser på som sin største motstander, og hva hans hemmelige plan er. Video: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Her er de nye «Paradise»-bildene av Triana

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer