Sofias eks jubler over forlovelsen med Manganiello

- Hun fortjener å være lykkelig, sier Nick Loeb.

EKSFORLOVEDEN: Sofia Vergara brøt forlovelsen med forretningsmannen Nick Loeb i mai 2014. Da hadde de to vært av-og-på siden 2010. Foto: Stella Pictures
EKSFORLOVEDEN: Sofia Vergara brøt forlovelsen med forretningsmannen Nick Loeb i mai 2014. Da hadde de to vært av-og-på siden 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 2014 har vært et berg-og-dalbane-år for den columbianske Hollywood-skjønnheten Sofia Vergara (42).

Samtidig som hun har gjort suksess i TV-serien «Modern Family», opplevde 42-åringen nedgangstider på privaten da hun og kjæresten Nick Loeb (39) brøt forlovelsen i mai.

Men det tok ikke lang tid før Sofia hadde skutt gullfuglen igjen - og denne gangen kapret «True Blood»-kjekkasen Joe Manganiello (38). Etter intens flørting ble de to et par i sommer - og i julen fridde Manganiello til Vergara.

PAR I HJERTER: Ingen tvil om at Hollywood-paret Sofia Vergara og Joe Manganiello kler hverandre godt. I juleferien gikk True Blood-kjekkasen ned på kne. Foto: Stella Pictures
PAR I HJERTER: Ingen tvil om at Hollywood-paret Sofia Vergara og Joe Manganiello kler hverandre godt. I juleferien gikk True Blood-kjekkasen ned på kne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Annonserte bruddet via sosiale medier

Nick Loeb er ikke som alle andre ekser - og forteller til UsMagazine at han ønsker det ferske paret lykke til med forlovelsen:

- Hun er vakker og majestetisk, og derfor elsket. Av alt i hele verden fortjener hun å være lykkelig, og spesielt av den typen som kun ekte kjærlighet kan frembringe.

«Modern Family»-stjernen og forretningsmannen Loeb ble kjærester i 2010, og forlovet seg i 2012. Da bruddet ble kjent i mai var det Vergara selv som annonserte det via sosiale medier:

«Ikke at noen burde bry seg, men for å ikke gi pressen sjansen til å fabrikere vill og sårende dramatikk, foretrekker jeg å personlig fortelle fansen min at Nick og jeg har bestemt oss for å gå hvert til vårt», forklarer hun i innlegget som ble publisert på WhoSay.

Tatt inn i varmen av The Vergaras

Men siden i sommer har altså Sofia vært stormende forelsket i skuespillerkollegaen, og det tok ikke lang tid før han ble introdusert til hele hennes familie. Han har også besøkt henne flere ganger på «Modern Family»-settet, og er blitt godt kjent med kollegene hennes.

HOT I KULISSENE: I høst var Joe Manganiello med kjæresten under innspillingen av Halloween-episoden til «Modern Family», og det var ingen tvil om at «True Blood»-stjernen likte det han så. Til venstre er Sofia Vergara med «Modern Family»-kollegene Ed O'Neill og Rico Rodriguez. Foto: Stella Pictures
HOT I KULISSENE: I høst var Joe Manganiello med kjæresten under innspillingen av Halloween-episoden til «Modern Family», og det var ingen tvil om at «True Blood»-stjernen likte det han så. Til venstre er Sofia Vergara med «Modern Family»-kollegene Ed O'Neill og Rico Rodriguez. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har aldri sett to personer som er så forelsket i hverandre. Måten de snakker sammen, tar på hverandre. Det er utrolig, har en kilde sagt til E!News om de nyforlovede.

Paret har feiret julen med nettopp Sofias familie, og ifølge nettstedets kilde fridde Manganiello til den flotte brunetten ved solnedgang på julaften.

LES OGSÅ: Manganiello skadet seg da han skulle strippe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer