Sofia Vergara kunne ønske puppene var falske

Hollywood-stjernen misunner strippere.

VELDREID: Sofia Vergara snakker gjerne om kroppen og puppene sine med pressen. Foto: Pa Photos
VELDREID: Sofia Vergara snakker gjerne om kroppen og puppene sine med pressen. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sofia Vergara (42) ble verdenskjent gjennom komiserien «En moderne familie» - og for sine flotte former.

Hun blir ofte omtalt som en av verdens vakreste kvinner, og har ingenting imot å snakke om sine to store fordeler i intervjuer.

Nå forteller Vergara, som bruker BH-størrelse 70H til sine naturlige bryster, at det nesten er umulig å finne undertøy som passer henne.

- Puppene mine er enorme. Å kjøpe en BH har vært et mareritt hele livet mitt. Da jeg flyttet til Los Angeles handlet jeg på butikker som Frederick's som lager BH'er for strippere. Tynne jenter med store pupper, sier hun til Vanity Fair, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOVET: Joe Manganiello og Sofia Vergara har vært sammen i ni måneder og planlegger allerede bryllup. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press
FORLOVET: Joe Manganiello og Sofia Vergara har vært sammen i ni måneder og planlegger allerede bryllup. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press Vis mer

Får kleskritikk i media

Den colombianske skjønnheten, som er den best betalte kvinnelige skuespilleren på TV, avslører også at hun noen ganger misunner strippere og silikonen deres.

- Tro meg, jeg kunne ønske jeg hadde falske pupper. Når jeg legger meg ned på ryggen så flyter mine ut til langt på sidene. Det er ikke noe moro, sier hun.

Vergara, som i romjulen forlovet seg med «True Blood»-kjekkasen Joe Manganiello (38) etter en virvelvind-romanse, forteller også at hun har vanskeligheter med å finne klær som passer til sine yppige former.

- Noen ganger står det i pressen: «Sofia bruker kjole med samme snitt nok en gang». Da har jeg lyst til å svare dem: «Hva faen vil dere at jeg skal ta på meg da? Det er selvfølgelig en årsak til at jeg gjør det. Ingenting annet er flatterende».

LES OGSÅ: - Jeg har vært edru i 12 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer