LATINO-BABE: Sofia Vergara blir omtalt som en av verdens vakreste kvinner. Selv er hun takknemlig for at hennes naturlige skjønnhet tillot henne å bli modell før hun fulgte drømmen om å bli skuespiller. Foto: FameFlynet
LATINO-BABE: Sofia Vergara blir omtalt som en av verdens vakreste kvinner. Selv er hun takknemlig for at hennes naturlige skjønnhet tillot henne å bli modell før hun fulgte drømmen om å bli skuespiller. Foto: FameFlynetVis mer

Sofia Vergara er godt fornøyd med sitt eget ytre

Og Hollywood-stjernen er ikke redd for å eldes.

SEOGHØR.NO: Den colombianske skuespilleren Sofia Vergara (42) ble verdenskjent gjennom komiserien «En moderne familie» - og for sine flotte former.

Selv har hun heller aldri lagt skjul på at hun er godt fornøyd med sitt eget ytre, men hun tror også humoren hennes blir satt pris på.

- Jeg vet at utseendet mitt har åpnet mange dører for meg, men jeg vet også at jeg kan få folk til å le, så det har jeg spilt på i tillegg til alt det andre, forteller hun til OK! magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg er veldig takknemlig for hva Gud har gitt meg, men noen ganger skulle jeg ønske at folk heller snakket om øynene mine enn puppene. I tillegg har jeg en fantastisk rumpe, men puppene får all oppmerksomheten.

Saken fortsetter under bildet.

VELDREID STJERNE: Vergara elsker å vise seg frem og jobber fremdeles som modell i tillegg til skuespillerkarrieren. Her poserer hun i sin egen bikini-kolleksjon for en Kmart-kampanje. Foto: Splash News/Kmart/All Over Press
VELDREID STJERNE: Vergara elsker å vise seg frem og jobber fremdeles som modell i tillegg til skuespillerkarrieren. Her poserer hun i sin egen bikini-kolleksjon for en Kmart-kampanje. Foto: Splash News/Kmart/All Over Press Vis mer

Vergara, som i romjulen forlovet seg med kjekkasen Joe Manganiello (38) etter bare et halvt år som kjærester, hevder også at hun er så komfortabel i sin egen kropp at hun ikke har noe problem med å bli eldre.

- Jeg tror at hvis en kvinne holder seg i form og har en sunn livsstil, så kan hun beholde skjønnheten sin uansett alder. Jeg bekymrer meg ikke for rynker eller slike ting.

Har alltid vært fornøyd med kroppen sin

Selv begynte latinobaben først å trene i godt voksen alder, men etter å ha lagt bak seg mange timer på helsestudio i løpet av de siste to årene, er hun stoltere enn noen gang over figuren.

- Kroppen min ser bedre ut nå enn tidligere, sa hun Shape magazine i oktober.

- Jeg har alltid vært veldig fornøyd selv om jeg selvfølgelig har klaget på at lårene mine var for store eller noe sånt. Men jeg har følt meg komfortabel med kurvene mine. Folk forventet at jeg skulle ha dem.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke tro at jeg er forlovet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.