Sofia Vergara er godt fornøyd med sitt eget ytre

Og Hollywood-stjernen er ikke redd for å eldes.

LATINO-BABE: Sofia Vergara blir omtalt som en av verdens vakreste kvinner. Selv er hun takknemlig for at hennes naturlige skjønnhet tillot henne å bli modell før hun fulgte drømmen om å bli skuespiller. Foto: FameFlynet
LATINO-BABE: Sofia Vergara blir omtalt som en av verdens vakreste kvinner. Selv er hun takknemlig for at hennes naturlige skjønnhet tillot henne å bli modell før hun fulgte drømmen om å bli skuespiller. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den colombianske skuespilleren Sofia Vergara (42) ble verdenskjent gjennom komiserien «En moderne familie» - og for sine flotte former.

Selv har hun heller aldri lagt skjul på at hun er godt fornøyd med sitt eget ytre, men hun tror også humoren hennes blir satt pris på.

- Jeg vet at utseendet mitt har åpnet mange dører for meg, men jeg vet også at jeg kan få folk til å le, så det har jeg spilt på i tillegg til alt det andre, forteller hun til OK! magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg er veldig takknemlig for hva Gud har gitt meg, men noen ganger skulle jeg ønske at folk heller snakket om øynene mine enn puppene. I tillegg har jeg en fantastisk rumpe, men puppene får all oppmerksomheten.

Saken fortsetter under bildet.

Vergara, som i romjulen forlovet seg med kjekkasen Joe Manganiello (38) etter bare et halvt år som kjærester, hevder også at hun er så komfortabel i sin egen kropp at hun ikke har noe problem med å bli eldre.

- Jeg tror at hvis en kvinne holder seg i form og har en sunn livsstil, så kan hun beholde skjønnheten sin uansett alder. Jeg bekymrer meg ikke for rynker eller slike ting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer