Sofia Vergara:

Sofia Vergara (45) poserte splitter naken

- Man kan ikke være perfekt.

BYR PÅ SEG SELV: Skuespiller Sofia Vergara er ikke redd for å vise hud. Nå gjør hun det imidlertid for å få frem et budskap til andre kvinner på samme alder. Foto: NTB Scanpix
BYR PÅ SEG SELV: Skuespiller Sofia Vergara er ikke redd for å vise hud. Nå gjør hun det imidlertid for å få frem et budskap til andre kvinner på samme alder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): «Modern Family»-skuespiller Sofia Vergara (45) er for mange kjent for sin fine aksent, flotte stil og store smil. Etter å ha gjort det stort som skuespiller, har hun blitt en stor stjerne på sosiale medier og ellers i underholdningsbransjen.

Med det kommer et visst kroppspress, og visse forventninger fra produsenter, managere og andre i ens umiddelbare apparat. Sofia bryr seg derimot lite. Denne måneden kaster hun klærne på forsiden av magasinet Women's Health, noe hun mener signaliserer et paradigmeskifte.

- Her er en kvinne på 45 som kan vise frem kroppen sin. Det er ikke som før, da det bare var unge jenter som ble vist på magasinforsider, sier hun til det kjente kvinnebladet.

- Ikke perfekt

Flere andre medier, deriblant People og Huffington Post, har omtalt den dristige forsiden 45-åringen nå pryder. I intervjuet med bladet, som slippes i butikker rundt om i verden neste uke, snakker hun åpent om kroppen sin.

Hun fokuserer spesielt på at hun ikke orker å trene seg opp til å bli en fitness-modell.

- Det handler ikke om å ha muskler eller å ha definerte magemuskler. Jeg har ikke synlige magemuskler fordi jeg ikke går rundt og tenker: «Jeg trenger å være en trend modell med den perfekte kroppen». Det hadde krevd altfor mye, forteller den vakre skuespilleren til magasinet.

KASTER KLÆRNE: Sofia Vergara mener det er viktig å akseptere at kroppen forandrer seg med alderen. Derfor stiller hun naken på denne magasinforsiden. Foto: Faksimile
KASTER KLÆRNE: Sofia Vergara mener det er viktig å akseptere at kroppen forandrer seg med alderen. Derfor stiller hun naken på denne magasinforsiden. Foto: Faksimile Vis mer

Hun går likevel mye rundt og tenker på alderen. Selv om 45 ikke er spesielt gammelt, har hun allerede begynt å merke forandringene i kroppen som utvilsomt kommer til å finne sted.

- Selv om man i denne fasen av livet ønsker det, kan man ikke være perfekt. Man er ikke lei seg eller hater det, men det er realiteten vår. Vi forandrer oss. Jeg ser selv at det skjer med meg, sier hun.

Hun mener dog at man ikke bør jobbe standhaftig for å se yngre ut enn det man egentlig er. Hun får ofte høre at hun ser ut som en som er i 20-årene, noe hun avfeier som løgn.

- Ikke sant

Selv om skuespilleren får mye oppmerksomhet for sitt vakre ytre, mener Vergara at også hun kan kjenne på usikkerhet rundt sitt eget utseende.

- Folk sier til meg: «Å, du ser ut som om du er i 20-årene». Vel, det er ikke sant. Huden vår er forskjellig. Jeg hadde aldri tenkt på ordet «porer», før jeg plutselig sto der selv og bare: «Hva i alle dager skal jeg gjøre med disse?».

Tidligere har 45-åringen, som er gift med Hollywood-kollega Joe Manganiello (40), erkjent at hun angrer på at hun ikke tok bedre vare på kroppen sin som ung.

- Alle vet at jeg aldri har vært glad i å trene. Men da jeg ble 40 år begynte jeg å se at kroppen min så «mykere» ut overalt. Da visste jeg at det var på tide å gjøre noe, så det gjorde jeg også, fortalte hun til Shape magazine i 2014.

- Jeg skulle ønske jeg hadde trent mer da jeg var yngre og tatt treningen like seriøst den gangen som jeg gjør nå.

GIFT: Sofia Vergara og Joe Manganiello har vært gift i to år. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Sofia Vergara og Joe Manganiello har vært gift i to år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vurderte operasjon

I februar i 2015 sa Sofia at hun også vurderte å legge seg under kniven for å forminske brystene.

- Folk sier ofte at jeg går med de samme tingene på premiere, men jeg kjenner min egen kropp: Den er veldig formfull og jeg har puppene til en stripper. Jeg bruker BH-størrelse 70G, og siden de er ekte, så er de overalt. Derfor trenger jeg kjoler med struktur og støtte, forklarte hun og la til:

- Det foregår så mye under kjolene mine at jeg ender opp med å blø på slutten av prisutdelinger. Om ti år hadde det vært bra å forminske brystene sånn at jeg ikke ender opp med å se ut som en gammel stripper, sa hun til nettsiden Net-a-porter.

Giftet seg i storslått seremoni

Det var i 2015 at Vergara giftet seg med «True Blood»-stjernen Manganiello i en storslått bryllupsseremoni.

Selv om 45-åringen er opptatt av eget utseende, har hun fortalt at det ikke er ektemannen som er grunnen til at hun er så opptatt av sitt ytre.

- Joe ser ikke småfeilene. Han synes jeg har en flott kropp, flott hud og flott hår, og det er alt han trenger.

LES OGSÅ: Liz Hurley (52) viser frem bikinikroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer