Lionel Richie om datteren Sofia og Scott Disick:

Sofia Richies berømte far slakter forholdet til Scott Disick

Mener tenåringsdatteren bare gjennomgår en opprørs-periode.

TENÅRINGSFASE: Sofia Richies far, artisten Lionel Richie, er ikke overbegeistret for datterens forhold til den 15 år eldre Scott Disick. Foto: Xposure/ NTB scanpix
TENÅRINGSFASE: Sofia Richies far, artisten Lionel Richie, er ikke overbegeistret for datterens forhold til den 15 år eldre Scott Disick. Foto: Xposure/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det har vært mye oppmerksomhet rundt Scott Disick (34) og hans 15 år yngre kjæreste, Sofia Richie (19), de siste månedene.

Romanseryktene mellom de to fikk for alvor fikk fart sist sommer, men helt frem til september benektet paret at var noe mer mellom de to enn vennskap.

De siste månedene har imidlertid paret stadig oftene vist seg offentlig i full omfavnelse, og nyttårshelgen la de ut en romantisk hilsen på sin Instagram-konto.

FORELSKET: Sofia legger ikke skjul på sine følelser for femten år eldre Scott Disick. Foto: AFP
FORELSKET: Sofia legger ikke skjul på sine følelser for femten år eldre Scott Disick. Foto: AFP Vis mer

At Scott, som har tre barn med Kourtney Kardashian (38), har funnet seg en kjæreste på 19 år, blir stadig bemerket av både fansen og media.

Nå har også tenåringskjærestens berømte far, artisten Lionel Richie (68), uttalt seg om forholdet. Og han har ikke særlig tro på paret.

- Det er bare en fase

I et intervju med Daily Telegraph forteller artisten, mest kjent for hitlåten «Hello», at han mener forholdet bare er en opprørsfase i datterens liv, og at han derfor velger å ikke blande seg i sin 19-årige modelldatters forhold.

- Det er bare en fase og jeg kommer til å stå helt rolig i hjørnet, ta meg en god drink og ikke lage så mye lyd.

Happy Valentines babe 🌹

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Han forteller videre at datteren minner han om ham selv da han i den samme alderen annonserte sin store kjærlighet, og at han nå forstår sine egne foreldrenes reaksjon mye bedre.

- Når man er 19 år, så tror man at man vet alt.

- Jeg er livredd

Lionel legger for øvrig til at Scott, med det lille han har sett av ham, fremstår som en hyggelig type.

Sangstjernen gir ham også komplementer for at han og ekskjæresten, Kourtney Kardashian, klarer å holde meningene sine om hverandre unna mediene. Likevel virker han ikke overbegeistret for «Keeping up with the Kardashians»- fenomenet i seg selv:

- Det er et velsmurt maskineri, dette Kardashian-maskineriet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro.

Da det først ble kjent at Sofia og Scott var et par, var Lionel heller ikke den gang nådig i sin reaksjon.

- Om jeg er i sjokk? Jeg er i faren, kom igjen.

- Jeg er livredd, tuller du med meg?, svarte Lionel til US Weekly på spørsmål om hva han syntes om forholdet.

- Jeg lever ikke slik

Det er kanskje forståelig at Sofias berømte far ikke er overbegeistret. Det er nemlig ikke første gang trebarnsfaren og tv-stjernen Scott Disick, som i tillegg er selverklært «sexavhengig», menger seg med langt yngre damer.

Etter å ha vært sammen med den eldste i Kardashian-klanen i nesten et tiår, ble han i fjor, et års tid etter bruddet, koblet med den nesten 15 år yngre Disney-stjernen Bella Thorne (20).

De to skal både ha tilbrakt tid sammen i Los Angeles og i kystbyen Cannes i Sør-Frankrike, et besøk som skapte et utall overskrifter i kjendispressen.

Ikke bare skapte flørten i seg selv overskrifter. Det gjorde også Bellas uttalelser om Scotts livsstil når det hele var over. 20-åringen hadde dratt hjem i sinne, og bildene av Scott som allerede var i het omfavnelse med en ekskjæreste florerte på nettet.

Først kom Bella med følgende twittermelding:

«Yo, dette fancy Cannes-livet er ikke noe for meg»

Deretter åpnet, ifølge Daily Mail, skuespilleren seg om Scott, og hvorfor flørten ble avsluttet, til magasinet Complex.

Thorne skal ha fortalt at hun kun tilbrakte én og en halv dag i Cannes under filmfestivalen i mai, men at hun til tross for å nyte en fest i ny og ne, ikke klarer å feste slik som Scott.

- Jeg drikker ikke og han drikker altfor mye, uttalte hun ifølge avisen, og la til:

- Det er ikke slik jeg lever livet mitt.

​Det var for øvrig på den samme ferieturen til Cannes at Scott møtte sin nåværende kjæreste, Sofia Richie. Tidligere har Sofia vært koblet til en stjerne som er mer på hennes egen alder - nemlig popstjernen Justin Bieber (23).

LES OGSÅ: ​- Jeg er sexavhengig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer