Prinsesse Sofia:

Sofia reddet venninnen fra mobberne

- Jeg er takknemlig. 

BLE PRINSESSE: Prinsesse Sofia ble et kjent fjes i Sverige ti år før hun giftet seg med Sveriges prins, Carl Philip. Foto: NTB scanpix
BLE PRINSESSE: Prinsesse Sofia ble et kjent fjes i Sverige ti år før hun giftet seg med Sveriges prins, Carl Philip. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Prinsesse Sofia (32) ble først et kjent fjes da hun deltok i den svenske versjonen av «Paradise Hotel» i 2005.

Under oppholdet på luksushotellet, ble hun kjent med blant andre reality-kollega Mariah Wilfred (35), som overfor Her og Nå forklarer at hun fant mye trøst hos Sofia da hun følte seg utstøtt på hotellet.

- Jeg er imponert over at hun behandlet meg så bra. De andre kalte meg den stygge, men Sofia var veldig snill. Hun var vakker, nett, grasiøs og vennlig. Jeg er takknemlig for at hun ikke ble med på hetsen, sier hun til det norske ukebladet.

- De var så fæle

Selv mener Mariah, som i dag er låtskriver og tobarnsmor, at det var hennes utenlandske opprinnelse som var årsaken til det hun anser som mobbing.

Mens hun følte at de andre deltakerne i reality-serien ikke håndterte at hun skilte seg ut, tok Sofia henne i mot med åpne armer.

- De var så fæle mot meg, men Sofia var vennlig mot meg. Man kunne sitte sammen med henne og ha det hyggelig, sier hun til Her og Nå.

Saken fortsetter nedenfor.

STOLTE FORELDRE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip møttes i 2010 og giftet seg fem år etter. I dag lever de et lykkelig familieliv med sønnen Alexander. Foto: NTB scanpix
STOLTE FORELDRE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip møttes i 2010 og giftet seg fem år etter. I dag lever de et lykkelig familieliv med sønnen Alexander. Foto: NTB scanpix Vis mer

Angrer ikke på fortiden

I tillegg til å ha lagt bak seg reality-deltakelsen i «Paradise Hotel», har Sofia Hellqvist også en fortid som glamourmodell. Hun har også stilt opp på frekke nakenbilder - bare iført stiletthæler.

SLET MED RINGEN: Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist gav hverandre sitt ja i Slottskyrkan i Stockholm lørdag. Da prinsen skulle tre ringen på sin kjære foran hundretusener fikk han imidlertid litt problemer. Video: Reuters Vis mer

32-åringen har imidlertid vært gjennom en enorm stilforandring siden den gang, etter at hun forelsket seg i Sveriges prins, Carl Philip (37), i 2010.

I programmet «Året med kungafamilien» på SVT i 2015, uttalte hun at hun ikke angrer på fortiden sin.

– Det har blitt skrevet om det i mange år. Noe jeg synes er ganske leit. For meg er det ti år siden. Jeg har gått videre i livet. Jeg angrer ingenting, det har formet meg som person, sa Sofia.

Familielykke

Carl Philip og Sofia var et par i fem år før de giftet seg i en storstilt seremoni i Stockholm den 13. juni 2015.

Fra Norge var både kronprinsesse Mette-Marit (42), kronprins Haakon (42), dronning Sonja (78), prinsesse Märtha Louise (44) og Ari Behn (43) gjester.

I oktober samme året ble det kjent at prinsen og den da ferske prinsessen ventet sitt første barn sammen.

19. april i fjor kunne den svenske kongefamilien juble over å ha fått et nytt medlem, da vesle prins Alexander Erik Hubertus Bertil (11 mnd.) kom til verden.

LES OGSÅ: - Isfront i det danske kongehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer