Sofia og Joe har satt bryllupsdatoen

- Det blir det morsomste bryllupet noensinne.

BLIR MANN OG KONE: Om fire måneder skal Sofia Vergara og Joe Manganiello være klare for å gifte seg.
 Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Om fire måneder skal Sofia Vergara og Joe Manganiello være klare for å gifte seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juli ble det kjent at Hollywood-stjernene Sofia Vergara (43) og Joe Manganiello (38) hadde falt hodestups for hverandre.

Turtelduene klarte ikke å skjule sine sterke følelser for omverdenen, og et knapt halvt år etter at de hadde blitt kjærester, gikk kjekkasen ned på kne og fridde til «Modern Family»-stjernen mens de var på en romatisk ferie på Hawaii.

- Vi er kjempelykkelige og gleder oss veldig mye. Jeg kan ikke tro at jeg er forlovet, sa Vergara til E! News i januar.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Det forelskede paret deler gjerne bilder fra intime kvelder med fansen på sosiale medier. Her koser de seg med en romantisk middag i mai. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Det forelskede paret deler gjerne bilder fra intime kvelder med fansen på sosiale medier. Her koser de seg med en romantisk middag i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De lykkelige nyhetene kom syv måneder etter at Vergara brøt sin to år lange forlovelse med eksen Nick Loeb (39), som hun i dag er i en bitter krangel med.

Når superparet Vergara og Manganiello gir hverandre sine ja, så kommer det garantert til å bli en av årets mest omtalte bryllup, og nå skal duoen endelig ha satt en dato og være i full gang med planleggingen.

Begivenheten vil finne sted 22. november på den eksklusive resorten Breakers Palm Beach i Florida. Stedet ligger vakkert til ved sjøen og kan ta opptil 800 gjester, melder UsWeekly.com.

- De vil at hele familien og alle vennene skal være der under feiringen. Det kommer til å bli det morsomste bryllupet noensinne, sier en kilde til nettstedet.

- Sofia og Joe er veldig lykkelige sammen. Forholdet deres er så naturig at de allerede føler at de er gift.

Saken fortsetter under bildet.

LER SAMMEN: Latteren sitter løst hos det populære paret.
 Foto: NTB Scanpix
LER SAMMEN: Latteren sitter løst hos det populære paret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg som 18-åring

Mens dette blir det første ekteskapet til «Magic Mike»-stjernen, så har den colombianske skjønnheten vært gift en gang tidligere.

Som 18-åring giftet hun seg med sin ungdomskjæreste Joe Gonzales. De har sønnen Manolo (22) sammen.

Paret gikk hver sin vei i 1993, to år etter bryllupet.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

For et par måneder siden feiret den stolte moren sønnens graduation, og da delte hun dette koselige bildet med fansen på Instagram.

 

LES OGSÅ: Joe takker strippekunstene for at han fikk «ja» fra Sofia

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer