BLIR MANN OG KONE: Om fire måneder skal Sofia Vergara og Joe Manganiello være klare for å gifte seg.
 Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Om fire måneder skal Sofia Vergara og Joe Manganiello være klare for å gifte seg. Foto: NTB ScanpixVis mer

Sofia og Joe har satt bryllupsdatoen

- Det blir det morsomste bryllupet noensinne.

SEOGHØR.NO: I juli ble det kjent at Hollywood-stjernene Sofia Vergara (43) og Joe Manganiello (38) hadde falt hodestups for hverandre.

Turtelduene klarte ikke å skjule sine sterke følelser for omverdenen, og et knapt halvt år etter at de hadde blitt kjærester, gikk kjekkasen ned på kne og fridde til «Modern Family»-stjernen mens de var på en romatisk ferie på Hawaii.

- Vi er kjempelykkelige og gleder oss veldig mye. Jeg kan ikke tro at jeg er forlovet, sa Vergara til E! News i januar.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Det forelskede paret deler gjerne bilder fra intime kvelder med fansen på sosiale medier. Her koser de seg med en romantisk middag i mai. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Det forelskede paret deler gjerne bilder fra intime kvelder med fansen på sosiale medier. Her koser de seg med en romantisk middag i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De lykkelige nyhetene kom syv måneder etter at Vergara brøt sin to år lange forlovelse med eksen Nick Loeb (39), som hun i dag er i en bitter krangel med.

Når superparet Vergara og Manganiello gir hverandre sine ja, så kommer det garantert til å bli en av årets mest omtalte bryllup, og nå skal duoen endelig ha satt en dato og være i full gang med planleggingen.

Begivenheten vil finne sted 22. november på den eksklusive resorten Breakers Palm Beach i Florida. Stedet ligger vakkert til ved sjøen og kan ta opptil 800 gjester, melder UsWeekly.com.

- De vil at hele familien og alle vennene skal være der under feiringen. Det kommer til å bli det morsomste bryllupet noensinne, sier en kilde til nettstedet.

- Sofia og Joe er veldig lykkelige sammen. Forholdet deres er så naturig at de allerede føler at de er gift.

Saken fortsetter under bildet.

LER SAMMEN: Latteren sitter løst hos det populære paret.
 Foto: NTB Scanpix
LER SAMMEN: Latteren sitter løst hos det populære paret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg som 18-åring

Mens dette blir det første ekteskapet til «Magic Mike»-stjernen, så har den colombianske skjønnheten vært gift en gang tidligere.

Som 18-åring giftet hun seg med sin ungdomskjæreste Joe Gonzales. De har sønnen Manolo (22) sammen.

Paret gikk hver sin vei i 1993, to år etter bryllupet.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

For et par måneder siden feiret den stolte moren sønnens graduation, og da delte hun dette koselige bildet med fansen på Instagram.

 

LES OGSÅ: Joe takker strippekunstene for at han fikk «ja» fra Sofia

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.