LYKKEN BRAST: Sofia Richie og Scott Disick har vært sammen i omtrent ett år. Nå er forholdet over, ifølge flere kilder. Foto: NTB scanpix
LYKKEN BRAST: Sofia Richie og Scott Disick har vært sammen i omtrent ett år. Nå er forholdet over, ifølge flere kilder. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sofia Richie og Scott Disick:

- Sofia har dumpet Scott etter utroskap

Nå skal det være slutt mellom stjerneparet.

Publisert

Det er ett år siden realitystjernen Scott Disick (35) og modell Sofia Richie (19) ble observert hånd i hånd. I ettertid har de ikke vært redde for å skjule sine varme følelser for hverandre.

Nå skal forholdet imidlertid ha tatt slutt, ifølge flere internasjonale nettsteder. Deriblant People og Daily Mail melder om bruddet.

Duoen har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier det siste året, og har vært på flere ferier sammen.

- Sofia dumpet Scott. Han roter rundt når han drikker, sier en kilde til People.

Nettstedet Us Weekly har snakket med en kilde som forklarer at bruddårsaken er utroskap.

- Scott var utro mot henne i Miami. Sofia fant ut av det og fortalte til og med faren sin om det. Han sa at hun måtte avslutte forholdet, fordi forholdet med Scott er ekstremt giftig for henne, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy Birthday babe! Thank you for being you. Love you

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Fortalte alle om bruddet

Sofia skal ha funnet ut av Scotts tabbe i Miami etter at de nylig kom tilbake etter en ferie på St. Bart's. Det skal ha skapt store problemer i forholdet deres.

- Han dro derfor til Wyoming, og der ble han fotografert sammen med en annen kvinne, og det var dråpen som fikk begeret til å renne over for Sofia, sier kilden.

Det skal ha vært Scott som selv fortalte folk om bruddet da han torsdag deltok under et arrangement i forbindelse med Kanye Wests nye album.

Duoen har foreløpig ikke kommentert ryktene.

DEN GANG DA: Scott og Sofia har ikke vært redde for å vise sine varme følelser for hverandre. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Scott og Sofia har ikke vært redde for å vise sine varme følelser for hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Romanseryktene mellom Scott og Sofia fikk for alvor fikk fart sist sommer, men helt frem til september benektet paret at var noe mer mellom dem enn vennskap.

I slutten av februar fortalte tenåringskjærestens berømte far, artisten Lionel Richie (68), hva han synes om datterens forhold.

I et intervju med Daily Telegraph uttalte artisten, mest kjent for hitlåten «Hello», at han mener forholdet bare er en opprørsfase i datterens liv, og at han derfor velger å ikke blande seg i sin 19-årige modelldatters forhold.

- Det er bare en fase og jeg kommer til å stå helt rolig i hjørnet, ta meg en god drink og ikke lage så mye lyd.

Han sa videre at datteren minner han om ham selv da han i den samme alderen annonserte sin store kjærlighet, og at han nå forstår sine egneforeldrenes reaksjon mye bedre.

- Når man er 19 år, så tror man at man vet alt, sa han.

Saken fortsetter nedenfor.

Lionel Richie og datteren Sofia Richie blir forfulgt av paparazzier langs gatene, og når pappa Lionel Richie får spørsmål om kjæresten til datteren, begynner Sofia og løpe. Video licensed from NTB Scanpix / Splash DV Vis mer

- Lei av at han snakker om eksen

I tiden før Scott og Sofia ble et par, var «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen stadig å se sammen med en ny og vakker kvinne.

Det var nemlig sommeren 2015 han ble singel etter sitt ni år lange forhold med Kourtney Kardashian (39).

De har barna Mason (8), Penelope (5) og Reign (3) sammen.

35-åringen har ikke lagt skjul på at han har slitt med å komme seg over eksen. Dette skal også ha vært vanskelig for Sofia.

- Sofia er irritert over Scotts besettelse av Kourtney. Hun er lei at Scott snakker om eksen, og Sofia liker virkelig ikke å høre at Scott klager over at Younes tar hans plass, sier en kilde til HollywoodLife, ifølge Contactmusic.

Kourtney Kardashian er sammen med 14 år yngre Younes Bendjima (24), som hun møtte for første gang i Paris høsten 2016.

Saken fortsetter nedenfor.

#mycalvins #ad @calvinklein

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Scott er kjent som en notorisk partyløve, og forbruket hans av alkohol skal ha vært en av grunnene til at forholdet med Kourtney Kardashian raknet.

De siste årene har han vært innlagt på rehab flere ganger, i kjølvannet av at han mistet begge foreldrene sine med få måneders mellomrom. En rekke medier har tidligere meldt at Kourtney ønsket å ha full omsorgsrett for barna deres på grunn av Scotts livsstil.

LES OGSÅ: - Vi var ikke venner etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer