Kourtney Kardashian:

- Sofia får frem det beste i Scott

Kourtney skal være godt fornøyd med eksens «nye» forhold.

LYKKELIG TRIO: Det er ikke alltid like lett å innlede et forhold med noen som har barn med en eks, men det virker å gå veldig fint for Scott, Sofia og Kourtney. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG TRIO: Det er ikke alltid like lett å innlede et forhold med noen som har barn med en eks, men det virker å gå veldig fint for Scott, Sofia og Kourtney. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sommeren for to år siden kom nyheten om at Scott Disick (36) hadde funnet lykken med den 15 år yngre modellen Sofia Richie (21), også kjent som datteren til den berømte artisten Lionel Richie (70).

Den store aldersforskjellen skapte i starten mye oppmerksomhet, og Kourtney Kardashian (40), som Scott var sammen med i ni år, skal heller ikke ha vært begeistret over forholdet.

Duoen, som har barna Mason (9), Penelope (7) og Reign (4) sammen, hadde et til tider turbulent forhold, og Kourtney skal spesielt ha vært fortvilet over Scotts alkoholforbruk, som flere ganger fikk ham innlagt på rehab.

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

I dag skal derimot ting har forandret seg. Sofia, Kourtney, Scott og barna har flere ganger feriert sammen og vist at de fungerer godt som en moderne familie. Og nå, to år inn i forholdet, virker Kourtney å være en svært støttende eks-kjæreste.

- Hun synes Sofia får frem det beste i Scott, og hun er glad på deres vegne, forteller en kilde til Us Weekly, og legger til:

- Kourtney og Sofia har lik bakgrunn og livsstil, og Sofia er lett å komme overens med. Hun er en normal jente.

Fungerer veldig fint sammen

Videre hevder kilden at Richie passer svært godt inn i Kardashian/Jenner-klanen.

- Akkurat nå er alt er positivt med Sofia og Kourtney. Familien er på et bra sted i livet og alle ser på Sofia som en del av klanen. Hun er integrert i livene deres og de står hverandre nærmere enn noen gang tidligere.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Da Scott fylte 36 år i slutten av mai, publiserte Sofia en bildekarusell på Instagram som både involverte bursdagsbarnet, henne selv, Kourtney og Kylie Jenner (22).

- Hadde den beste kvelden da vi feiret @letthelordbewithyou. En fantastisk sjel. Vi elsker deg alle veldig høyt, skrev hun som tekst til bildene.

Og bare en måned tidligere delte Kourtney dette bildet av seg selv og eks-kjæresten på sin Instagram - hvor hun har over 81 millioner følgere.

- Jeg er så stolt over hvor langt vi nå har klart å komme som foreldre til våre barn, og av alt arbeidet vi har lagt ned for å komme hit, skrev hun blant annet.

- En del av familien

Rett før jul dro dessuten Sofia, Scott og Kourtney på ferie til Mexico sammen med de to sistnevntes barn. Og det er ingen tvil om at Scott også er stolt over måten han, kjæresten og eks-kjæresten håndterer den nye hverdagen på.

Han delte nemlig et bilde fra turen hvor han har de to jentene på hver sin side av seg i en solseng.

- Hva mer kan en fyr ønske seg? Tre er et selskap, skrev han som tekst.

View this post on Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Også i april dro trioen på ferie sammen. Denne gangen var det Finland som stod for tur, og heller ikke på denne turen virket det å by på problemer for dem å være så tett sammen.

- Alt er veldig fint. Det var ikke noen overraskelse at Sofia ble med dem - det var en familietur. Scott og Sofia er forelsket, og hun er en del av familien nå. Alle liker virkelig Sofia. Hun er snill og flink med barna. De kommer alle overens, fortalte en kilde til Us Weekly den gangen.

Dette bekrefter også kilden magasinet har snakket med nå.

- Scott og Kourtney forstår at det kanskje ser rart ut fra utsiden at de fremdeles er så nær hverandre. Men det funker for dem, forteller kilden til bladet denne uken.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

LES OGSÅ: Khloé Kardashian er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer