IKKE LENGER SINGEL: Tore Petterson har funnet lykken med svenske Marcus Rone. Her er han sammen med «Sofa»-kollega Adam Schjølberg under Gullruten i Bergen i mai. Foto: NTB scanpix
IKKE LENGER SINGEL: Tore Petterson har funnet lykken med svenske Marcus Rone. Her er han sammen med «Sofa»-kollega Adam Schjølberg under Gullruten i Bergen i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Sofa-Tore» har fått ny kjæreste

- Jeg har funnet en bedre versjon av meg selv, sier Tore Petterson.

Publisert

Tore Petterson (36) kjent fra «Sofa» på NRK, og som dommer i «Skal vi danse» på TV 2, har funnet kjærligheten med svenske Marcus Rone (27).

Det var VG som først skrev om forholdet.

Paret snakket først sammen på dating-appen Tinder for tre år siden, men mistet kontakten og møttes ikke før i år.

- Det er jo litt ironisk siden jeg hater Tinder, sier Petterson lattermildt.

- Vi skrev til hverandre for tre år siden, og han svarte bare høflig og ikke så mye mer enn det. Så mistet vi kontakten med hverandre, og jeg fikk vite at han hadde flyttet til Spania og Mexico. Så sånn sett var det kanskje greit at vi ikke startet noe da, sier Petterson til Dagbladet.

Men så dukket Rone opp på Facebook under «personer du kanskje kjenner».

- Vi hadde en månedsdag på onsdag, og møttes tre, fire dager før det, så det har gått fort. Men det føles veldig riktig, sier Petterson, og legger til at de passer veldig godt sammen.

- Det er så innmari fint. Jeg har funnet en bedre versjon av meg selv. Ham er super-sosial og vi bekrefter hverandre hele tiden. Jeg har virkelig møtt min match, sier han.

Sofa og humor

Tore Petterson er blant annet kjent for TV-seerne gjennom NRK-serien «Sofa», hvor han og Adam Schjølberg er to av seriens populære profiler. Kompisene Schjølberg og Petterson er en kjent duo, som har gjort mange prosjekter sammen de siste årene.

Blant annet Adam Schjølberg og Tore Pettersons juleshow, som fikk terningkast 5 av Dagbladets anmelder.

Denne sesongen er han også dommer i «Skal vi danse» på TV 2.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Slik får du aldri se Miley Cyrus igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer