- VI RAKK DET: Ivar Dyrhaug gir snart stafettpinnen videre etter ni sesonger med «Beat for Beat» - men ikke før Tore Petterson (t.v.) og Adam Schjølberg fikk klemt på helten sin. Foto: Erik Dyrhaug
- VI RAKK DET: Ivar Dyrhaug gir snart stafettpinnen videre etter ni sesonger med «Beat for Beat» - men ikke før Tore Petterson (t.v.) og Adam Schjølberg fikk klemt på helten sin. Foto: Erik DyrhaugVis mer

«Sofa»-guttene fikk drømmen oppfylt

Adam Schjølberg og Tore Pettersson måtte klype seg i armen da de deltok i Ivar Dyrhaugs siste «Beat for Beat»-sending.

SEOGHØR.NO: Til vanlig ser du dem som engasjerte TV-seere i sofakroken på NRK.

Men forrige helg fikk Adam Schjølberg (33) og Tore Petterson (35) fra den populære serien «Sofa» vise sine sangtalenter i gullrekke-favoritten «Beat for Beat».

– Det har vært en barndomsdrøm å få være med på «Beat for Beat», så det var nesten en utavdegsjæl-opplevelse. Jeg måtte klemme Ivar for å se om han var ekte, ler Adam.

Skal holde 50 forestillinger

De er svært fornøyde med at de fikk være med i Dyrhaugs aller siste sesong. 

– Han er så genuint god som person, og gjør alt for å få artistene til å skinne, sier Adam til Se og Hør.

«Sofa»-duoen har vært bestevenner i 12 år, og har travle dager for tiden. Før jul skal de gjennom 50 forestillinger i årets utgave av standup-showet «Julelatter» på Latter i Oslo.

– Det går helt klart en kule varmt innimellom. Men vi er blitt som brødre, så etter en kortvarig utblåsning blir alt bra igjen, forteller Adam.

Saken fortsetter under bildet.

INGEN SOFAGRISER: Komikerne og artistene Adam og Tore har jobbet sammen i mange år, og gjennom "Sofa" har publikum virkelig blitt kjent med de lune guttene.

# Foto: Strix Televisjon
INGEN SOFAGRISER: Komikerne og artistene Adam og Tore har jobbet sammen i mange år, og gjennom "Sofa" har publikum virkelig blitt kjent med de lune guttene. # Foto: Strix Televisjon Vis mer

Drømmer om kjæreste til jul

Å ha ansiktet på skjermen har ikke kastet så veldig mye av seg på kjærlighetsfronten. Begge er single – og det har de vært i noen år.

– Vi drømmer begge om kjæreste til jul. Men først må vi jo ha litt fri, så vi får mulighet til å se noen andre enn hverandre, smiler de to sjarmørene.

LES OGSÅ: - Som skuespillere ville det gått rett i dass