SKUFFA: Dineke Polderman (46) var blant dem som måtte forlate «Farmen» onsdag kveld, bare dager før finalen. Selv er hun skuffa over eget resultat. Foto: Alex Iversen / TV 2
SKUFFA: Dineke Polderman (46) var blant dem som måtte forlate «Farmen» onsdag kveld, bare dager før finalen. Selv er hun skuffa over eget resultat. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

«Farmen» 2018:

Snytt for «Farmen»-finale: - Orker ikke bråk på festen

Verken Dineke Polderman (46) eller Lene Sleperud (29) ønsker å la finalebråket ødelegge helgas feiring.

Publisert

Årets «Farmen»-sesong ser ut til å få en smertefull og noe høylytt avslutning, etter nyheten om at én finalistene går til angrep mot TV 2 og krever omkamp.

Hvilken deltaker som er i storbråk med kanalen, der vedkommende hevder det har foregått juksing under finaleopptakene, vil av hensyn til programinnhold først bli kjent når «Farmen»-vinneren står klar søndag kveld.

I mellomtida er alt som det pleier å være - på tv. Og som alltid i en finaleuke på «Farmen», skal antall deltakere nedjusteres til tre før den siste og endelige episoden.

SEMIFINALETRIO: Tonje Frøystad Garvik (29), Karianne Sissener Amundsen (28) og Kjetil Nørstebø (28) blir med videre til søndag. Foto: Alex Iversen / TV 2
SEMIFINALETRIO: Tonje Frøystad Garvik (29), Karianne Sissener Amundsen (28) og Kjetil Nørstebø (28) blir med videre til søndag. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Utrolig skuffa

Etter kveldens program er de tre gjenværende deltakere klare: Kjetil Nørstebø (28), Karianne Sissener Amundsen (28) og Tonje Frøystad Garvik (29) er alle klare for semifinalen, og skal kjempe mot hverandre i den siste og avgjørende innspillingsetappen.

Realityeventyret er dermed over for sistnevntes kjæreste, Lene Sleperud (29) - og Dineke Polderman (46). De to «Farmen»-damene gjorde det dårligst i onsdagens hinderløypekonkurranse, og må dermed forlate innspillingen dager før vinneren kåres.

- Jeg var utrolig skuffa over meg selv, og må innrømme at det var skikkelig surt å ryke så tett på finalen, forteller Dineke Polderman til Se og Hør.

SOM TO DRÅPER VANN: Nikolai og Markus Aspen (23) er eneggede tvillinger, og blir stadig forvekslet med hverandre. Likheten har bydd på noen ekstra utfordringer etter at førstnevnte dukket opp på «Farmen». Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Helén Skogstad Vis mer

Tobarnsmoren fra Stavanger havnet 26 sekunder bak Tonje Frøystad Garvik i hinderløypa, og gjorde det dermed nest best i konkurransen. Selv tror 46-åringen at møtet med det iskalde vannet ødela sjansene hennes.

- Kroppen fikk sjokk da jeg mistet balansen og falt ut i vannet - jeg klarte nesten ikke puste. Der og da hadde jeg mest lyst til å gi opp, men så tenkte jeg på samboeren og barna mine, som sikkert hadde drept meg hvis jeg ikke fullførte, spøker hun.

FIKK SJOKK: - Det er sikkert mange som har gledet seg til å se dette øyeblikket, forteller Dineke Polderman, som beskriver møtet med vannet som en «helt jævlig opplevelse». Foto: Alex Iversen / TV 2
FIKK SJOKK: - Det er sikkert mange som har gledet seg til å se dette øyeblikket, forteller Dineke Polderman, som beskriver møtet med vannet som en «helt jævlig opplevelse». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Lurt av konkurrenten

Etter konkurransen reagerte Polderman riktignok på at motstanderen Lene Sleperud, som gjennomførte hinderløypa like før henne, hadde gitt uttrykk for at hun selv ble gjennomvåt under konkurransen.

- Men det eneste den luringen gjorde var å dyppe håret i ei bøtte - alt for å få det til å se ut som at hun hadde levert et «dårligere» resultat. Irriterende den gang, glemt i dag, understreker den smørblide 46-åringen.

Allerede da Se og Hør møtte rogalendingen før innspillingen var realitydeltakeren tydelig på at hun aldri meldte seg på «Farmen» for å vinne.

- For min egen del har jeg vunnet «Farmen» likevel. Ikke bare fordi jeg kom så langt som jeg gjorde, men også fordi oppholdet har gitt meg et nytt perspektiv på livet. Jeg trengte å komme meg bort fra hverdagen, og kom faktisk ut igjen med en helt ny gnist. Det er bare fantastisk, skryter Polderman.

BRUKNE RIBBEIN: Lene Sleperud trosset smertene og gjennomførte hinderløya. Det holdt imidlertid ikke opp. Foto: Alex Iversen / TV 2
BRUKNE RIBBEIN: Lene Sleperud trosset smertene og gjennomførte hinderløya. Det holdt imidlertid ikke opp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Annerledes finalefest

De ovennevnte omstendighetene rundt finaleprogrammet til tross, 46-åringen er tydelig på at tv-bråket ikke skal ødelegge festopplevelsen hennes.

- Jeg kommer på festen - og jeg skal ha det gøy. Jeg orker ikke noe bråk, og tror ikke det kommer til å skje heller. Jeg skal danse på bordet og være sammen med alle de fine deltakerne som også kommer, sier hun.

Også Lene Sleperud ser fram mot søndagens festligheter.

- Jeg gleder meg til å gjenforenes med gjengen, og snakke med alle. Uansett hva som skjer, eller har skjedd, er jeg sikker på at det blir en bra fest, sier hun.

Sleperud synes i grunn det var helt i orden å reise hjem fra «Farmen» før semifinalen. 29-åringen var fortsatt fysisk preget etter søndagens tvekamp mot Sølvi Monsen (54), der hun endte opp med to brukne ribbein.

«FORLOVET» SEG PÅ TV: I januar, lenge før de ble kjent gjennom «Farmen» på TV 2, var kjæresteparet Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik med i en reklamefilm for Tresori diamanter - for å markere ettårsjubileet for at kirken sa ja til homo-ekteskap. VIDEO: Tresori diamanter Vis mer

- Jeg turte ikke gi alt under hinderløypa, for smertene var for store. Jeg vet ikke om resultatet hadde blitt noe annerledes hvis jeg var helt frisk, men jeg var uansett ikke klar for flere konkurranser. «Farmen» var en skikkelig morsom og kul opplevelse, og jeg er stolt over å i det hele tatt ha kommet til finaleuka, sier Sleperud, og fortsetter:

- Det viktigste var jo at enten jeg eller Tonje kom videre, og det klarte vi. Sånn sett har jeg ingenting å surmule for.

DÅRLIG BEHANDLET: Farmen-deltaker Andrea Badendyck mener hun ble behandlet dårlig av Irene fra årets sesong. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

LES OGSÅ: - Hadde vært fint om jeg bare kunne tenke på meg selv noen ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer