«Farmen» 2016:

Snytt for «Farmen»-finale: - Fikk høre at jeg ikke fortjente det

To deltakere måtte reise hjem.

NÅDDE IKKE OPP: Åsta Hølmo (23) måtte innse at «Farmen»-eventyret var over onsdag kveld. Her fra hinderløypekonkurransen i kveldens program. Foto: Alex Iversen / TV 2
NÅDDE IKKE OPP: Åsta Hølmo (23) måtte innse at «Farmen»-eventyret var over onsdag kveld. Her fra hinderløypekonkurransen i kveldens program. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Det går unna på «Farmen» i den siste og avgjørende uka, og i kveld ble antall gjenværende deltakere redusert fra fem til tre.

Laila Lochert (40), Sophie Therese Lindberg (25) og Ali Ahmad (29) står igjen med best resultat etter flere intense finaleøvelser, og har alle sikret seg en semifinalebillett til søndag.

For Åsta Hølmo (23) og Marius Hofsøy (24) endte «Farmen»-eventyret i dag, fire dager før finalen.

- Dårlig taper

Det ble klart etter at Lochert trakk det lengste strået i kveldens matlagingskonkurranse, der oppgaven blant annet besto av å partere en gås.

Lindberg og Ahmad var allerede kvalifisert til semifinalen, og slapp unna «kjøkkentjenesten».

- Nå kommer jeg til å høres ut som en dårlig taper, men jeg synes jeg leverte sinnssykt bra i matlagingskonkurransen, og stusser litt over at Laila vant. Men - det er min subjektive mening, vi får stole på at smaksløkene til kokken (dommeren, journ.anm) var i orden, sier Marius Hofsøy til Dagbladet.

Han synes det var kjedelig å ryke ut så tett på finalen, men understreker at han ikke var, eller er bitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer