«Luksusfellen»:

Snyltet på kjærestens studielån

Christoffer (23) måtte ha det nyeste av det nye av teknologi - samtidig snyltet han på kjæresten og lot regningene fylle opp postkassen.

LUKSUSFELLEN: Christoffer Myrdal har tatt penger fra sin samboer uten å spørre, og klarer ikke være ærlig selv om han blir konfrontert av bestefar. Video: TV3 / Luksusfellen Vis mer
Publisert

«Luksusfellen» er i gang for fullt, og nye deltakere skal få økonomien saumfart av eksperter gjennom høsten.

For noen går det ikke veien etter innspillingen, mens andre får mer enn man turte håpe på.

I onsdagens episode møter man Christoffer Myrdal (23), som jobber 40 prosent stilling for å kunne bruke resten av tiden på musikkdrømmen.

Byttet mobil nesten hver uke

Han har imidlertid et forbruk som er ute av styr - i tillegg til at han har en spesiell fascinasjon for det nyeste av det nyeste på teknologifronten. 23-åringen anslår at han i løpet av et år har hatt 40 ulike mobiltelefoner i lommen.

- Det er en del over gjennomsnittet ja. Jeg tenker nå at det var kjempetullete gjort, og jeg ser jo at det eskalerte ut av kontroll. Da jeg sto i det var jeg så vidt kommet i 20-årene, og jeg skjønte ikke konsekvensene, sier han til Se og Hør.

Myrdal hadde også kjøpt duppetittene sine på avbetaling - uten å betale en krone. Det førte til at rentene kom på løpende bånd, og igjen gjorde at den unge mannen hadde skyhøy gjeld allerede i starten av 20-årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer