Snurt Stefani

Gwen Stefani har bestemt seg for å boikotte nattens MTV Video Music Awards. Les hvorfor her!

GRETTEN: Det er ikke lett å være 36 når ungjentene overtar, eller hva, Gwen? Foto: AP/Scanpix
GRETTEN: Det er ikke lett å være 36 når ungjentene overtar, eller hva, Gwen? Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Man skulle nesten ikke tro at det gikk an å arrangere MTV Video Music Awards uten popstjernen Gwen Stefani (36), men nå er det offisielt at baben kommer til å boikotte hele showet.

Grunnen er at hun fikk for lite oppmerksomhet i fjor!

FØLG MED FREMOVER: WWW.SEHER.NO DEKKER MTV VIDEO MUSIC AWARDS TETT!

Gwen var tungt nominert i flere kategorier, og var overbevist om at hun kom til å vinne det meste. Men da hun "bare" vant like mange priser som "American Idol"s Kelly Clarkson (23) - nemlig to stykker - ble hun forbannet.

Bedre ble det ikke da hun innså at Kelly var den på showet som ble fotografert mest, intervjuet mest, filmet mest og beundret mest av alle de oppmøtte superstjernene.

Og da det gikk opp for PR-kåte Gwen at det var frøken Clarkson som skulle få æren av å avslutte den årlige prisutdelingen, ble det tydeligvis for mye ...

Det var nemlig "No Doubt"-sangerinnen som egentlig skulle gjøre dette!

- Hun følte seg virkelig utenfor, nesten litt for gammel for popbransjen. Derfor nekter hun å komme i år, forteller en venn av platinablondinen. - MTV bør skjerpe seg!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer