Ivanka Trump:

Snur

Ivanka Trump fjernet svigerinnen fra et bilde. Nå har hun tilsynelatende rettet opp «feilen».

RETTET OPP: Ivanka har nå lagt ut bildet i sin helhet. Foto: SAUL LOEB / AFP / NTB
RETTET OPP: Ivanka har nå lagt ut bildet i sin helhet. Foto: SAUL LOEB / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen giftet Tiffany Trump (29) seg på Donald Trumps (76) eiendom, Mar-a-Lago, i Florida. I den anledning var naturligvis flere av hennes familiemedlemmer til stede. Det var imidlertid èn ting som vekket oppsikt.

De fleste gjestene kom kledd i lyse farger, mens Donald Trump jr. (44) sin forlovede Kimberly Guilfoyle (53) skilte seg ut i en svart kjole.

Da Tiffanys storesøster og Donalds eldste datter, Ivanka, delte bilder fra den store dagen på Instagram hadde hun imidlertid fjernet svigerinnen fra gruppebildet. Bildet var tilskåret slik at Guilfoyle ikke lenger var med.

Nå har imidlertid Ivanka lagt ut bildet på nytt - denne gangen med svigerinnen.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Snur

Ikke lenge etter Ivanka delte bildene fra bryllupet la hun ut gruppebildet enda en gang på Instagram-storyen sin. Der ser man Guilfoyle ved siden av Ivanka - sistnevnte la også ved hjerte-emojier i posten sin.

SIDE OM SIDE: Her ser man forskjellen på bildene Ivanka la ut. Foto: Skjermdump / Instagram
SIDE OM SIDE: Her ser man forskjellen på bildene Ivanka la ut. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Det tyder med andre ord på at stemningen er god mellom Ivanka og Guilfoyle.

Trump-datteren har imidlertid ikke slettet bildet uten Guilfoyle fra Instagram-feeden sin.

- Absolutt akseptabelt

Etter Ivanka først la ut bildene spekulerte flere på om Guilfoyle var fjernet fordi hun var kledd i svart. Det er et utradisjonelt fargevalg i bryllup og er sterkest forbundet med begravelser.

Ekspert i bryllupsetikette, Elaine Swann, har tidligere fortalt til Brides Magazine at det ikke er en vanlig farge å velge i et bryllup.

GÅR VIRALT: Melania og Donald Trumps forhold har vært et stort diskusjonstema, og ryktene om et haltende ekteskap ble ikke mindre etter at dette klippet gikk viralt. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: Ap / NTB / Twitter Vis mer

Hun beskrev fargen som et feilsteg, men sa også at den moderne bruden har større aksept for svarte antrekk.

- Det er absolutt akseptabelt for en kvinne å bruke svart i et bryllup, sa hun.

LES OGSÅ: Må punge ut for Trump-barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer