Snur ryggen til familien

Vanessa Minnillo brøt kontakten med familien.

BRYTER KONTAKTEN: Vanessa Minnillo skal ha kuttet kontakten med moren og broren og nekter å ha noe med dem å gjøre.  Foto: All Over Press
BRYTER KONTAKTEN: Vanessa Minnillo skal ha kuttet kontakten med moren og broren og nekter å ha noe med dem å gjøre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor sommer giftet MTV-stjernene Vanessa Minnillo (31) og Nick Lachey (38) seg i en luksuriøs seremoni på den karibiske øya Necker Island. Kun 37 gjester var invitert, blant dem var ikke brudens mor Helen Bercero eller broren Vincent Minnillo Jr. Moren visste ikke en gang at datteren skulle gifte seg.

- Jeg ante ikke at Vanessa skulle gifte seg. Det er 12 år siden sist vi snakket sammen, og da via telefonen, sa Bercero den gang til Star Magazine.

Moren, som fikk Vanessa med en amerikansk forsvarsmann utstasjonert på Filippinene, har levd et turbulent liv. Hun overlot barna til eksmann Vincent Minnillo og fikk ulike strøjobber som stripper.

Vanessa vil ikke ha noen kontakt med moren, men har nå også kuttet alle bånd til storebroren Vincent.

- De var veldig nær hverandre da de var mindre, men av en eller grunn sluttet hun å snakke med ham for flere år siden. Vincent ble veldig såret, men har bestemt seg for å akseptere det, sier en kilde til RadarOnline.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avlyser bryllupet om hun ikke blir slank  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer