Snublet på Oscar-scenen

Jennifer Lawrence falt da hun skulle motta prisen for beste kvinnelige skuespiller.

FLAUT ØYEBLIKK: Jennifer Lawrence snublet da hun skulle ta imot sin Oscar-statuett. Hun fikk stående applaus da hun omsider kom seg opp på scenen.
FLAUT ØYEBLIKK: Jennifer Lawrence snublet da hun skulle ta imot sin Oscar-statuett. Hun fikk stående applaus da hun omsider kom seg opp på scenen. Vis mer
SEOGHØR.NO: Jennifer Lawrence (22) var spådd som den store forhåndsfavoritten til å vinne Oscar for beste kvinnelige hovedrolle.

Det var likevel en svært overrasket og ydmyk Lawrence som fortet seg opp på scenen for å motta den gjeve statuetten. Men så gikk det galt for den vakre skuespilleren. 

Hun fikk mye skryt for sin vakre rosa kjole, men alle lagene med tyll skapte problemer da hun var på vei opp på scenen. Lawrence snublet i trappene og kom seg ikke videre. Hugh Jackman var heldigvis rask på pletten for å hjelpe den vakre stjernen. 


- Det var veldig flaut! sa en anpusten Jennifer da hun endelig kom frem til mikrofonen. 

Her er listen over kveldens vinnere!

Mange stjerner har tidligere sagt at det å snuble på scenen er deres verste mareritt og Lawrence virket både flau og brydd og talen hennes ble veldig kort.  

Lawrence vant prisen for sin innsats i «Silver Linings Playbook»

En annen som hadde problemer med balansen var Kristen Stewart, som ankom festen på krykker. Andre stjerner klarte å beholde stilen gjennom kvelden, og kjempet om å bli best kledd på den røde løperen.

Det var nok ikke bare Lawrence som får et flaut minne etter Oscar-kvelden. Anne Hathaway vil muligens rødme når hun ser at brystene hennes har fått egne Twitter-profiler. 
LES OGSÅ: Brystene fikk egen Twitter-konto