SNUBLET: Jennifer Lawrence opplevde mange skuespilleres mareritt da hun snublet på Oscar-utdelingen - for andre året på rad.
SNUBLET: Jennifer Lawrence opplevde mange skuespilleres mareritt da hun snublet på Oscar-utdelingen - for andre året på rad. Vis mer

Snublet på Oscar - igjen!

Flau Jennifer Lawrence falt nok en gang under Oscar-utdelingen.

SEOGHØR.NO: I fjor var Jennifer Lawrences' fall foran scenen årets Oscar-snakkis etter prisutdelingen og i år klarte hun å gjenta tabben!

På den røde løperen natt til mandag, iført en knallrød kjole fra Dior, så det ut til at Jennifer snublet i sine egne ben og var i ferd med å gå på trynet. I siste øyeblikk støtter hun seg til en annen Oscar-gjest og redder seg dermed fra det som kunne vært kveldens katastrofe.

 

 

Det var i fjor, da skuespilleren skulle ta imot prisen for beste skuespiller for innsatsen i «Silver Linings Playbook», at den rosa Dior-kjolen skapte trøbbel og Lawrence falt på vei opp til scenen.

 

 

 - Jeg testet kjolen opp en trapp og det gikk bra, spøkte Jennifer søndag kveld på den røde løperen, men hun hadde nok ikke testet de høye hælene...

Oscar-vert Ellen DeGeneres spøkte med Jennifers tabbe og minnet alle på det berømte fallet i fjor.

- Jennifer falt i fjor! Men ingen trenger å vite at du også falt i kveld, sa Ellen foran millioner av seere.

- Hvis du vinner i kveld, burde vi komme ned med prisen til deg i salen, spøkte hun til stor latter fra salen.

LES OGSÅ: Filmstjernene stråler på filmkvelden

[views:embed:node_embed:block:69695]