Snublet i platåsko med baby i magen

Gravide Snooki gikk ned for telling.

HER GÅR DET GALT: Snooki mistet fotfestet torsdag ettermiddag klokken 23.16 norsk tid.  Foto: All Over Press
HER GÅR DET GALT: Snooki mistet fotfestet torsdag ettermiddag klokken 23.16 norsk tid. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Snooki (24) får stadig større fotfeste i kjendisverden. Med siste sesong a realityserien «Jersey Shore» på gang, flere utgitte bøker, en sønn i magen og syv kilos tyngre pupper, viste platåsko seg å være et litt for vågalt valg.

Hun skulle bare en tur til butikken for å kjøpe seg en sjokolade, etter å ha vært i feriehuset som er hovedstedet for realityserien på MTV.

Nicole Palozzi, som hun egentlig heter, ante fred og ingen fare, da hun skulle rette litt på solbrillene sine, før det gikk galt. Deretter sviktet balansen i hennes venstre fot, og det tok ikke lang tid før Snooki var nede for telling.

Den gravide stjernen smalt det høyre kneet ned i bakken, men klarte akkurat å redde seg med den ene hånda, og ungikk ytterligere skade. Den andre hånda derimot, brukte hun til å passe på den dyre designveska i skinn og leopardmønster. Noe Snooki er svært glad i.

Det tok ikke lang tid før Snooki var oppe på føttene igjen, uten en skramme, og kunne kose seg med en sjokoladebit og en flaske vann.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snooki: - Ja nakenbildene er ekte.

FRED OG INGEN FARE: Dette høyresteget skulle vise seg å bli mislykket, mens hun retter på solbrillene sine. Foto: All Over Press
MISTET FOTFESTET: Høyrefoten satt ikke ordentlig i bakken, og Snooki mistet balansen. Foto: All Over Press
REDD BABYEN: Snooki skjønte at hun var på vei inn i et fall, og strakk sin høyre hånd for å dempe fallet mot bakken. Foto: All Over Press
NEDE FOR TELLING: Snooki smalt deretter sitt høyre kne i asfalten klokken 17.16 i New Jersey, men ungikk å slå overkroppen takken være hånden. Foto: All Over Press
VESKA TRYGG: Også leopardveska med verdisakene ungikk skade, da hun passet på at den ikke traff bakken med sin venstre hånd. Foto: All Over Press
REALITYSTJERNENS OPPSTANDELSE: Snooki kom seg kjapt opp på platåskoene igjen. Foto: All Over Press
INGEN FARE: Snooki tok fallet med et smil, lykkelig over at det ikke gikk verre. Foto: All Over Press
MÅTTE FYLLE OPP: Solvarmen og fallet ble så hektisk at Snooki måtte drikke litt vann. Foto: All Over Press
PLASTER PÅ SÅRET: Snooki fikk ingen skramme på kneet, men koste seg med en sjokolade etterpå. Foto: All Over Press