Snublet i designerkjolen

Kim Kardashians eksklusive antrekk skapte problemer på scenen.

SNUBLET: De skyhøye Louis Vuitton-skoene og kjolens slep skapte problemer for Kim Kardashian som holdt på å falle av scenen under showet, og hun måtte stadig ha hjelp med kjolen.
SNUBLET: De skyhøye Louis Vuitton-skoene og kjolens slep skapte problemer for Kim Kardashian som holdt på å falle av scenen under showet, og hun måtte stadig ha hjelp med kjolen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var stjernespekket på utdelingen av MTVs European Music Awards søndag kveld i Frankfurt, og artister, skuespillere, modeller og realitystjerner prøvde alle å overgå hverandre.

Som vanlig var det kveldens vert, supermodellen Heidi Klum som sjokkerte mest i en superdristig Versace-kjole som ikke overlot mye til fantasien. 

En annen som er vant til å vise frem formene er Kim Kardashian. Etter at hun ble sammen med rapperen Kanye West har stilen hennes blitt mer nedtonet og elegant, og realitystjernen kom i en sort kjole med langt slep fra Stephane Rolland. 

- Jeg har den kuleste Stephane Rolland kjolen for kveldens MTV-pris. Håper dere liker det, skrev Kim på Twitter. 

Se video fra den røde løperen på MTV-festen her

Se video: Klum med MTV-festen villeste antrekk

Men da hun gikk ut på scenen for å dele ut en pris, gikk det galt for Kardashian som snublet i sin egen kjole. Et øyeblikk så det ut som hun skulle falle av scenen, men hun hentet seg raskt inn igjen. 

- Jeg er klumsete, og skoene var veldig høye, sa Kim senere om hendelsen.  

Eurovision-vinner Loreen fikk mye oppmerksomhet for sitt lettkledde antrekk. Den svenske artisten kom i fotsidt sort skjørt og røff sort bikerjakke. «Euphoria»-stjernen hadde derimot ingen topp under den åpne jakken. 

- Glemte hun toppen? Den svenske stjernen Loreen hadde på seg en åpen skinnjakke uten noe under, skrev den britiske avisen Daily Mail. 

Den britiske artisten Rita Ora lyste opp den røde løperen i en rød blondekjole fra Marchesa. Hun skiftet senere til en rød catsuit for sin opptreden.

No Doubt opptrådte også under prisutdelingen. Gwen Stefani har sitt eget klesmerke og er kjent som et moteikon. Denne kvelden valgte hun en maskulin sexy stil i sort dressjakke, shorts og høye støvletter. 

Ikke like heldig under sin fremførelse var Carly Rae Jepsen som viste sin syltynne kropp i stramme tights med øyne. Tidligere samme kveld var hun derimot svært vakker i en hvit silkekjole med blondedetaljer.  

Kveldens store vinner, Taylor Swift, fikk blant annet prisen for «Best Look» og beviste hvorfor på den røde løperen. Sangeren var vakker i en lang gullkjole med paljettdetaljer.  

- For en sinnsyk kveld! Dere gjorde slik at jeg vant tre priser! Beste kvinnelige artist, beste live opptreden og beste look. Jeg kan ikke få takket dere nok! roste Taylor fansen på Twitter.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Heidi Klum med MTV-festens villeste antrekk  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer