Snoop holdt igjen ved norskegrensen

Og da han endelig kom frem til Oslo, ba han norsk journalist dra til helvete...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den verdenskjente rap-stjernen Snoop Dogg (39) skal om få timer innta scenen i Oslo Spektrum i forbindelse med sin «Get Wet Tour».

Men den «Doggumentary»-aktuelle artisten dukket ikke opp til et planlagt møte med fansen og pressen på butikken «Stress» i Oslo fredag ettermiddag. Årsaken til uteblivelsen er ikke kjent, men ifølge 39-åringen selv, som flere ganger tidligere er blitt arrestert for narkotikabesittelse, har han hatt et noe ublidt møte med tollerne på norskegrensen.

- På den norske grensa nå og får trøbbel fordi jeg har for mye penger!! Norge støtt the biggdogg, grensefolka er kule, men... skrev han på mikrobloggstedet Twitter i 18.30-tiden fredag.

Kort etter fulgte følgende oppdatering på stjernens Twitter-profil:

- De snakker om å ta pengene mine!! Det er ikke riktig!! Norge, støtt the biggdogg!!

Ifølge VG.no skal artisten ha blitt stanset i 12-tiden, og han skal ikke ha vært på plass på Karl Johan i Oslo før klokken 19 fredag kveld. VGTV fikk såvidt snakket med Snoop, som bare akkurat rakk å be reporteren dra til helvete, skriver VG.

Da Seher.no tidligere fredag kveld henvendte oss til Tollvesenet, kunne de verken bekrefte eller avkrefte at Snoop Doggs turnébuss er blitt stoppet på Svinesund på vei til Oslo fra København.

- Vi kan ikke kommentere på enkeltsaker på grunn av personvern, sier kontorsjef Wenche Fredriksen ved Svinesund tollstasjon.

- Men har dere stoppet en turnébuss fra København nå i ettermiddag?

- Vi kontrollerer flere busser hver dag, men jeg kan ikke kommentere på enkeltsaker, understreker Fredriksen overfor Seher.no.

Seher.no har også forsøksvis vært i kontakt med Østfold politidistrikt for kommentar, men der var det ikke mulig å få kontakt med pressetelefonen.

Arrangøren for fredagens konsert, Atomic Soul, har ikke hørt noe om at Snoop skal ha støtt på problemer ved grensa. Når Seher.no snakker med arrangøren knappe to timer før konsertstart, virker det som at alt går på skinner.

- Det er ikke noe tullball her, alt er under kontroll, sier Peer Osmundsvaag til Seher.no.

- Så dere har ikke hørt noe om at Snoop er blitt stoppet i tollen?

- Nei, men de har ikke behov for å informere konsertarrangøren om slikt. Men alt går etter planen og etter skjema, det kan jeg garantere deg, forsikrer Osmundsvaag, som også informerer at artistens busser har vært på plass i Oslo i flere timer allerede.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er enig med det norske folk   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer