<strong>STORE STJERNER:</strong> I fjor sommer spilte Madcon inn låten «Is You With Me» sammen med Snoop Dogg. Her er de på musikkvideoinnspilling i Kroatia.  Foto: Friendly Films/ Olav Stubberud
STORE STJERNER: I fjor sommer spilte Madcon inn låten «Is You With Me» sammen med Snoop Dogg. Her er de på musikkvideoinnspilling i Kroatia. Foto: Friendly Films/ Olav Stubberud Vis mer

Snoop Dogg feiret bursdag med Madcon

Verdensstjernen festet på nordmennenes releaseparty.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Madcon-guttene Yosef Wolde-Mariam (35) Tshawe Baqwa (34) turnerer land og strand for å spille musikk for ivrige fans. Under en konsert i Los Angeles fikk de sjokk når de oppdaget hvilken rapstjerne som dukket opp i lokalet.

- Snoop Dogg kom på releasepartyet vårt i Los Angeles i 2008. Han feiret faktisk bursdagen sin på vår konsert! Vi ble helt sjokkert og tenkte : Hva gjør han her? Jeg kan alle låtene til Snoop utenat, og at han kan noen strofer fra vår musikk er helt rått, sier Tshawe til Se og Hør under pressekonferansen til P4s Vinterlyd i samarbeid med Kreftforeningen. Duoen spilte på turneen.

Fem år etter stjernemøtet utviklet det seg til et samarbeid med raplegenden. Snoop medvirker i låten «Is You With Me» fra albumet «ICON». I fjor sommer spilte de inn musikkvideo sammen i Kroatia.

- Dette er det mest sinnssyke vi har opplevd! Snoop er en levende hip hop-legende. En ikonisk skikkelse over hele verden. Dette er helt sjukt, fortalte Madcon til Se og Hør den gang.

Tok med sønnen på turne.

Yosef er familiefar, og kombinerer gjerne jobb og privatliv. I fjor sommer ble han og hans kjære Amina (28) tobarnsforeldre. Da kom Leon (7 mnd.) til verden. Fra før har paret sønnen Noah (4).

– Vi er på en evig turne. Nå har jeg nettopp hatt med meg eldste­mann Noah på tur til Tyskland i fire dager. Det var både kjempegøy og en utfordring. Jeg hadde ikke med nanny, så det var bare oss tre. Det ble sene kvelder og tidlig opp. Det er gutta på tur, og livet er herlig. Nå håper jeg at jeg er i god­boka til kona en stund framover, sier Yosef til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg stoler ikke på jentenes intensjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer