Snoop Dogg arrestert

I natt ble hip-hop artisten Snoop Dogg pågrepet av politiet i Sverige - i kveld skal han spille i Oslo.

TATT PÅ FERSKEN: Snoop Dog ble i natt tatt av svensk politi mens han var påvirket av narkotika. Foto: All Over Press
TATT PÅ FERSKEN: Snoop Dog ble i natt tatt av svensk politi mens han var påvirket av narkotika. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Narko-tatt!


SEHER.NO: Den festglade artisten Snoop Dogg (35) var på vei fra sin og P. Diddys konsert i Globen til etterfesten på trendy Stureplan i Stockholm, da han og en 23 år gammel venninne ble stoppet av politiet.


- De viste tydelige tegn på å være påvirket av narkotika, sier Lars-Erik Baarsen i Södermalm-politiet til Aftonbladet.


Tidligere på kvelden hadde det blitt utført en razzia mot Snoops hotellrom på Grand Hotel. Der ble det beslaglagt en pakke med sigaretter som trolig inneholdt marihuana, ifølge kilder avisen har snakket med.


Snoop Dogg kom seg aldri til sin egen fest på Scandic Anglais. Han og venninnen slapp først ut av kasjotten kl 05.20 i dag tidlig, melder Expressen. Begge måtte avgi en urinprøve før de dro.


- Snoop Dogg opptrådte korrekt og ydmykt, forteller Jens Mårtensson ved Södermalm-politiet til avisen.


Da Snoop Dogg og P. Diddy deltok på MTV-festen i København i høst gikk det også hett for seg. Snoop prøvde blant annet å kaste ut kronprins Frederik fra kroen "Oil" for å få plass til flere damer. Også denne kvelden fikk de besøk av narkopolitiet. 


I kveld skal Snoop Dogg etter planen opptre i Oslo Spektrum.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer