Snooki tilbyr Kate babyhjelp

Reality-stjernen kommer med velmenende råd til den høygravide hertuginnen.

FRA EN MOR TIL EN ANNEN: Nicole Polizzi ble mamma for første gang i august i fjor og deler gledelig av sine egne erfaringer med hertuginne Kate. Foto: FAME FLYNET
FRA EN MOR TIL EN ANNEN: Nicole Polizzi ble mamma for første gang i august i fjor og deler gledelig av sine egne erfaringer med hertuginne Kate. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate hadde termin lørdag og venter å nedkomme med sin førstefødte når som helst.

Nå gir «Jersey Shore»-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (25), som ble mor i fjor sommer, babyråd til den vordende moren.

I et åpent brev til hertuginnen av Cambridge skriver den tidligere partyløven følgende:

- Den mest fantastiske opplevelsen i livet ditt kommer til å bli når du får med deg den lille kongelige babyen hjem på slottet. Jeg gledet meg hver natt til å våkne for å ta meg av min lille prins Lorenzo.

- Men det varer bare noen få dager, så begynner man å tenke: «Jeg elsker deg, men vær så snill og slutt å gråte! Jeg er utslitt». Men du kommer til å bli vant med å få lite søvn. Bare smink deg og ta på en tiara, så vil du se like vakker ut som alltid, står det i brevet, ifølge E! Online.

Realitystjernen, som gikk ned 19 kilo på seks måneder etter fødselen, foreslår også at hertuginnen kan synge for barnet.

- Når jeg synger roer han seg ned med en gang og ser på meg som om han er forelsket. Det er en deilig følelse. Eller så prøver han bare å fortelle meg at jeg skal holde munn fordi jeg ikke kan synge, skriver Snooki, før hun avslutter:

- Jeg vet at du kommer til å bli en fantastisk mor, men siden det er ditt første barn, så er det god hjelp i å snakke med andre mødre.LES OGSÅ: Babyen lar vente på seg

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer