Kevin Haugan:

«Snøfall»-Kevin klar for nytt eventyr

15-åringen gleder seg til å bli Norges nye Mowgli i «Jungelboken».

FØLER SEG
 HELDIG: - Jeg
 er takknemlig som  har fått spille så  mange roller, sier  Kevin Haugan fra Oslo. Foto: Espen Solli, Se og Hør
FØLER SEG  HELDIG: - Jeg  er takknemlig som  har fått spille så  mange roller, sier  Kevin Haugan fra Oslo. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): – Jeg trives med det jeg holder på med, sier Kevin Haugan (15) fra Oslo. Og det er ikke så rent lite. Han hadde rollen som Pil i den populære julekalenderen «Snøfall» på NRK. Før jul spilte han også i «Reisen til julestjernen» på Nationaltheatret.

For to år siden var han med i «Billy Elliot» på Folketeateret, og tidligere spilte han hovedrollen som Klatremus i «Hakkebakkeskogen». I tillegg var han fortelleren Tristen i forestillingen «Pippi Langstrømpe».

Og nå braker det løs igjen – Kevin spiller Mowgli i forestillingen «Jungelboken», som har premiere på Chateau Neuf i Oslo 28. januar.

– Det gleder jeg meg til. Mowgli er en spennende og kreativ fyr, sier Kevin.

Gjør lekser

– Hvordan får du tid til alt?

– Jeg har ikke sluttet på skolen, altså! Jeg har heldigvis en fleksibel lærer, så det hender jeg er borte fra skolen, men jeg gjør alt av lekser og deltar på alle skoleprøver, forsikrer Kevin.

– Du beskrives som et talent av de sjeldne. Hvordan føles det?

– Det er hyggelig at noen synes jeg spiller rollene bra. Jeg er takknemlig for at jeg har hatt så mange flotte oppgaver, både på scenen og på TV. Jeg jobber hardt med hver eneste rolle. Det er utfordrende å prøve noe nytt. Jeg forsøker å ta vare på de sjansene jeg får, sier tenåringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer