<strong>I SVEVET:</strong> Torstein Horgmo har skadet seg i et stygt fall i Lake Tahoe under en filminnspilling, men skadene er ikke alvorlige. Her avbildet i et svev under X-Games i Aspen i januar. Foto: All Over Press
I SVEVET: Torstein Horgmo har skadet seg i et stygt fall i Lake Tahoe under en filminnspilling, men skadene er ikke alvorlige. Her avbildet i et svev under X-Games i Aspen i januar. Foto: All Over Press Vis mer

Snøbrettstjerne skadet i stygt fall

Den norske snøbrettkjøreren pådro seg heldigvis ikke varige skader.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torstein Horgmo (24), som er regnet som Norges beste mannlige snøbrettkjører ved siden av Andreas Ygre Wiig (30), ligger nå på sykehus i den amerikanske delstaten California. Det skriver VG.

Horgmo, som har vunnet en rekke store snøbrettkonkurranser, befinner seg i USA i forbindelse med en promofilminnspilling i Lake Tahoe. Under innspillingen skadet 24-åringen seg i et stygt fall, noe som resulterte i flere brukne ribbein og en lungeskade.
 
- Har har fire brukne ribbein og litt blod i lungene. Men han har ikke hjernerystelse og har tatt det veldig fint. Han er glad det gikk som det gikk - for det kunne gått mye verre, sier landslagssjef Thomas Harstad til VG, etter å ha snakket med Horgmo på telefon fra sykehuset.

Landslagssjefen forteller at den unge snøbrettkjøreren hadde vært litt betenkt i forkant av det store hoppet han skulle gjøre under filminnspillingen.
 
- Men han visste hva han gikk til og er ikke den som er redd for å hoppe på store hopp, understreker Harstad overfor VG.

Dette er ikke første gang Horgmo skader seg som idrettsutøver. I 2007 brakk han ryggen under trening i konkurransen Burton European Open. Etter noen få måneder var han imidlertid tilbake på snøbrettet, så sannsynligvis er Horgmo tilbake igjen i bakken om ikke altfor lenge denne gangen også.

Tidligere i år vant han konkurransen X-Games med hopptrikset «triple cork», som verdens første snøbrettkjører til å gjøre trikset i en konkurranse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde først at jeg hadde vunnet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer