<strong>SNODIG FRIERI:</strong> - Det var ingen boks, ikke et «jeg elsker deg», sier Aidy Bryant om frieriet. Her avbildet under premierevisning for tv-serien «Girls» i februar. Foto: NTB Scanpix
SNODIG FRIERI: - Det var ingen boks, ikke et «jeg elsker deg», sier Aidy Bryant om frieriet. Her avbildet under premierevisning for tv-serien «Girls» i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aidy Bryant:

«SNL»-stjerna om det absurde frieriet: - Jeg trodde det var en spøk

Aidy Bryants kjæreste gikk ikke engang ned på kne.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): «Saturday Night Live»-stjernen Aidy Bryant (29) har holdt forlovelsen med kjæresten Conner O'Malley hemmelig i seks måneder.

Under et besøk hos «Late Night with Seth Meyers», forteller hun om det absurde frieriet. Det er en historie som hører hjemme i en romantisk komedie.

Ifølge Entertainment Tonight er det forlovelsesringen til humor-profilen som setter samtalen i gang.

Bryant var på vei inn døra til huset da hun oppdaget at hunden deres var pyntet med en tversoversløyfe.

<strong>CATWALK:</strong> Aidy Bryant gikk for Opening Ceremony under moteuka i New York i fjor høst. Foto: Swan Gallet / NTB Scanpix
CATWALK: Aidy Bryant gikk for Opening Ceremony under moteuka i New York i fjor høst. Foto: Swan Gallet / NTB Scanpix Vis mer

Hendene hennes var fulle med post og pappesker, da hun oppdaget en vettskremt mann.

- I sekundet jeg skulle til å lukke døra, kommer det en mann - som jeg fant ut at var Conner - panisk rundt hjørnet på huset og bare: «Vil du gifte deg med meg!?». Det var ingen boks, ikke et «jeg elsker deg». Kun en skrekkslagen mann, stående veldig langt ifra en hund med tversoversløyfe, med en enkelt ring, forklarer hun.

Humorpar

Kjæresten hennes, Connor O'Malley, var tidligere skribent for nevnte «Late Night with Seth Meyers». Det var derimot ikke en spøk fra hans side.

- Jeg klarte ikke å skjønne hva som skjedde. Jeg gjentok hele tiden «Er dette en spøk? Tuller du med meg?» Deretter sa jeg «Ja, selvfølgelig vil jeg gifte meg med deg. Jeg elsker deg.»

Hun beskriver frieret som «skikkelig fint». Paret hadde vært sammen i nesten ni år før forlovelsen var et faktum.

Saken fortsetter under bildet.

Aidy Bryant begynte «Saturday Night Live» i 2012. Hun er kjent for sine parodier av superstjerna Adele, skuespiller Rebel Wilson og «All About The Bass»-sanger Meghan Trainor.

Hun har også hatt gjesteopptredener i «Girls», «Broad City» og «Documentary Now!», samt en gjennomgående rolle i Louis C.K.-serien «Horace and Pete».

Aidy Bryant er ikke den eneste kjendisen som har opplevd et frieri utenom det vanlige.

Fridde i sandkasse

«Bobbysocks»-Bettan ble fridd til av sin mann på hutigmatstedet «Burger King».

I 2015 ble Stian «Staysman» Thorbjørnsen kåret til «Årets kjendis» under «Se og Hørs kjendisgalla». Han utnyttet øyeblikket og gikk ned på kne, til samboerens store overraskelse.

«Harry Potter»-stjerna fridde til kjæresten

- Takk til kjæresten min som står her med meg. Gi henne stor applaus! Jeg har for vane å gå «over the top». Nå blir jeg nervøs også ... Du er verdens beste mamma for Lennox: Vil du gifte deg med meg? spurte reality-prinsen fra scenen. Han fikk et kontant «Ja!» tilbake.

Ifølge US Weekly valgte John Legend et spesilt sted da han skulle fri til kjæresten Chrissy Teigen - nemlig i en sandkasse.

Forlovelsesringen Johnny Depp hadde kjøpt til sin, nå fraskilte, Amber Heard passet ikke da det gjaldt, skriver People.

Wrestling-stjerna John Cena (39) fridde til sin kjæreste i ringen under «Wrestle Mania» i april. Han fikk sitt «ja» foran 75 000 tilskuere.

LES OGSÅ: «Riverdale»-stjernen ble sexsymbol over natta

Kjendisgallaen 2015 - Staysman vinner "Årets kjendis" og frir til kjæresten Tina på scenen i takketalen. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer