Snikfotograferte konas gravide mage

Etterpå delte superstjernen bildet for alle sine venner på Facebook.

POSTET GRAVIDBILDE: «Jeg tok dette bildet uten at Victoria så det. Hun ser fantastisk uten, nå er det ikke lenge til babyen blir født!» skriver Beckham på sin Facebook-profil. Foto: David Beckham/Facebook
POSTET GRAVIDBILDE: «Jeg tok dette bildet uten at Victoria så det. Hun ser fantastisk uten, nå er det ikke lenge til babyen blir født!» skriver Beckham på sin Facebook-profil. Foto: David Beckham/Facebook Vis mer
SEHER.NO: Så sent som i forrige uke var gravide Victoria Beckham (37) ukomfortabel med å vise sin voksende mage i offentligheten. Men det ser ikke ut som at hennes ektemann deler det synet.

David Beckham (36) valgte nemlig å snikfotografere kona mens hun slikket sol i California. Senere valgte fotballstjernen å dele svart-hvitt-bildet med sine venner på Facebook, skriver Daily Mail.

LA Galaxy-spilleren risikerte dermed for alvor å tirre på seg sin høygravide kone, som nå altså - ufrivillig - får vist frem sine former for all verdens mennesker.

«Jeg tok dette bildet uten at Victoria så det. Hun ser fantastisk uten, nå er det ikke lenge til babyen blir født!» skriver Beckham på sin Facebook-profil, ifølge avisen.

Dette kommer, ironisk nok, bare dager etter at Victoria fortalte hele verden at hun ikke vil følge i fotsporene til listen av kjendiser - deriblant Demi Moore, Britney Spears og Christina Aguilera - som har eksponert sine gravide mager på diverse magasinforsider.

- Jeg er virkelig ikke en av dem som liker å posere og stille min gravide mage til utstilling, sa hun til Woman's Wear Daily.

Victoria Beckham har booket inn på et privat sykehus i Los Angeles, der hun - dersom alt går som planlagt - føder på søndag.

Fra før av har paret tre gutter, Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Victoria spiser som en hest