Sniffet kokain av Pamelas rumpe

Men nå prøver Courtney Love å kvitte seg med skandale-stempelet.

DRITT LEI: - Jeg har blitt portrettert som en narko-freak i flere år, og er lei av det. Livet mitt er ikke slik nå til dags, jeg er til behandling og tar ikke narkotaika lenger, sier Courtney Love, som her er avbildet sammen med Pamela Anderson og Tommy Foto: All Over Press
DRITT LEI: - Jeg har blitt portrettert som en narko-freak i flere år, og er lei av det. Livet mitt er ikke slik nå til dags, jeg er til behandling og tar ikke narkotaika lenger, sier Courtney Love, som her er avbildet sammen med Pamela Anderson og Tommy Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En gang i tiden var superstjernen Courtney Love (46), enken etter Nirvana-legenden Kurt Cobain, nærmest synonymet til en god fest. På samme tid kunne man alltid regne med en skandale eller to i kjølvannet av sangerinnens utskeielser.

Den tiden er derimot slutt. Og nå, etter at hun har lagt misbruket bak seg, tør hun også å snakke ut om sine verste opplevelser, skriver Thefix.com.

- Å sniffe kokain av Pamelas Andersons rumpe, sier hun til nettstedet.
 
Selv innrømmer Courtney Love at hun har vært langt nede tidligere i livet. Likevel er hun svært lei av det stempelet hun har fått på seg.

- Jeg har blitt portrettert som en narko-freak i flere år, og er lei av det. Livet mitt er ikke slik nå til dags, jeg er til behandling og tar ikke narkotika lenger, mener Courtney, som erkjenner at ryktet hennes gjør henne til en magnet for flere unge Hollywood-kjendiser som havner i trøbbel.

- Lindsay Lohan ringte til meg da hun var blitt anholdt. Jeg sa til henne at hun skulle ta seg sammen og stole på dommeren. Av en eller annen grunn ringte også Kim Stewart til meg da Paris Hilton ble tatt for fyllekjøring. Jeg er ikke engang venner med disse jentene. Tror de at jeg er deres junkie-tante eller noe sånt? spør Courtney Love.

Blur-bassist Alex James har tidligere uttalt at han ikke synes at Courtney Loves rykte som en av Hollywoods villeste partykvinner er spesielt ufortjent.

- Det var mer enn en natt, en skikkelig flørt. Hun er en utrolig kvinne. Morsom å skravle med - og vill i senga, sa James, som skal ha vært elskeren hennes, til New York Post, i august i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Endret kroppen til ny kolleksjon  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer