SJOKKERTE: Det var etter dette stuntet at Steve-O ble innlagt på psykiatrisk avdeling. Foto: All Over Press
SJOKKERTE: Det var etter dette stuntet at Steve-O ble innlagt på psykiatrisk avdeling. Foto: All Over PressVis mer

Sniffer kokain fra en kvinnes lår

Steve-O får nok et lite forklaringsproblem når han ser de skandaløse bildene...

SEHER.NO: Jackass-stjernen Steve-O (33) elsker å sjokkere. Nå gjør han det igjen.

Det var under en fest i forrige måned at Steve-O desperat gikk rundt for å finne forskjellige kvinner. Men det var ikke for å sjekke dem opp. Steve-O skulle nemlig sniffe kokain fra kroppene deres.

Bilder Ekstra Bladet har trykket viser en tydelig beruset TV-stjerne som sniffer kokain fra en kvinnes lår.

Se de sjokkerende bildene hos Ekstra Bladet!

- Han forsøkte å sjekke opp alle jentene der inne. Han spurte de om han kunne få sniffe kokain fra brystene deres, sier en av de andre festdeltagerne ifølge Ekstra Bladet.

Selv benekter Jackass-stjernen det hele i en pressemelding:

"De historiene som går om at jeg skal ha forsøkt å forføre flere kvinner og spurt om jeg kan få sniffe kokain fra brystene deres, er ikke sanne. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg har sniffet alle slags mulige stoffer i alle mulige situasjoner. Men jeg tar sterk avstand fra ryktene om at jeg skal ha løpt rundt og sjekket opp andre kvinner på den tiden jeg skulle gifte meg," sier han ifølge Ekstrabladet.dk.

Det spørs vel om ikke Steve-O får et lite forklaringsproblem når han ser de avslørende bildene...

Festen fant sted bare noen dager før Steve-O ble lagt inn på kjendissykehuset Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles etter at han angivelig skal ha forsøkt å ta sitt eget liv.

Bladet Star meldte for noen uker siden at Steve-O, som egentlig heter Stephen Gilchrist Glover, er manisk depressiv, og at han nå blir tungt medisinert på sykehuset.

Det var etter at Steve-O lastet opp flere videoer på YouTube at han ble innlagt.

-Liker du revolveren min? Vil du at jeg skal rette den mot deg? sier han i en av videoene før han setter revolveren mot sitt eget hode.

LES OGSÅ: Tissetrengt eller sprø?
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.