SNEK TIL SEG GODT: Ifølge Cato hende det at «71 grader nord»-kjendisene snek til seg godsaker fra lokalbefolkningen.  Foto: TVNorge
SNEK TIL SEG GODT: Ifølge Cato hende det at «71 grader nord»-kjendisene snek til seg godsaker fra lokalbefolkningen. Foto: TVNorgeVis mer

Snek til seg alkohol under innspillingen

- Vi henta litt godsaker i lokalbefolkningen.

SEHER.NO: Se videointervju fra finalefesten nederst i saken!

Etter en svært nervepirrende finale mandag kunne tidligere fotballstjerne Harald Martin Brattbakk (39) endelig stå frem som vinner av kjendisutgaven av «71 grader nord».

Det var etter å ha kjempet en intens kamp mot Cato Zahl Pedersen (51) og Kristin Krohn Devold (48) at Brattbakk kunne smykke seg med den ærverdige tittelen «Norges tøffeste kjendis».

Og under finalefesten på SAS-hotellet i Nydalen mandag kveld, innrømmet han at det var veldig gjevt å vinne tv-konkurransen.

- Det er kjempeartig. Det har jo vært en lang stund med hemmelighetsholding. Nå er det heldigvis lov til å avsløre det, og jeg gleder meg til å kunne fortelle alle at jeg har vunnet. Det er veldig artig at det nå blir kjent, sa Brattbakk til Seher.no.

Akkurat hva han skal bruke den flotte tittelen til, er han imidlertid litt mer usikker på.

- Ja, det er et godt spørsmål. Det er klart at den skal bli med på CV-en, men jeg tror ikke at den har så mye effekt på så veldig mange ting. Men man vet jo aldri. Jeg har hverfall funnet ut at jeg har en del egenskaper som fortsatt er sterke, og har funnet ut at jeg fortsatt har et konkurranseinnstinkt, og det er aldri feil å ha med seg, smiler han.

Hverken Kristin Krohn Devold , eller Cato Zahl Pedersen, som kom på henholdsvis andre og tredjeplass, var bitre over å ha tapt konkurranse, og ifølge Cato var «71 grader nord» noe av det meste fantastiske han har vært med på.
 
- Det har vært noe av det mest innholdsrike jeg har vært med på, sånn komprimert. Med så mye spennende, uforutsigbart, scary, morsomt, og alvorlig. Det har vært de beste tre ukene, sa han til Seher.no mandag. 

Men selv om det var en beinhard opplevelse med enorme utfordringer, innrømmer Cato at kjendisdeltagerne snek til seg litt kos i blant også.

- Du må ikke si det til noen, men det er klart at vi har jo henta litt godsaker i lokalbefolkningen da. Det var ikke ofte, men av og til på disse fridagene, hvor vi kunne være med på å skape litt glede for oss selv. Man må jo prøve å gjøre det beste ut av det, humret han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Se siste episode av kjendisversjonen av  «71 grader nord» på TVNorge mandag 17. mai klokken 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hadde vært kult på byen for 15 år siden

Se videointervju fra finalefesten nedenfor:[obj:media:8612]