Snek seg vekk fra daten for å ta «selfie»

Kim Kardashian klarte ikke å motstå fristelsen...

SELFIE-DRONNING: Kim Kardashian elsker å ta bilder av seg selv - også når hun er på date med ektemannen. Foto: Instagram
SELFIE-DRONNING: Kim Kardashian elsker å ta bilder av seg selv - også når hun er på date med ektemannen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (34) er for tiden en av verdens mest fotograferte kjendiser.

Også når hun ikke beveger seg nedover røde løpere eller blir fulgt av paparazzifotografer, elsker Kim å posere på egne bilder, som hun deler med sine millioner av fans på sosiale medier.

Søndag viste hun at selv ikke en romantisk middag med ektemannen Kanye West kan forhindre henne fra å ta bilder av seg selv.

Tok «selfie» på toalettet

I løpet av kvelden snek Kim seg til toalettet, hvor hun tok en «selfie» av seg selv i en ny kjole som fremhevet hennes berømte kurver.

Artikkelen fortsetter under bildet.

«#DateNight» og «CloseUp» skrev hun under de to bildene som hun la ut på sin Instagramside.

Reiser jorden rundt

Kim og Kanye kom rett fra New York, hvor de lørdag endelig fikk tid til å tilbringe tid sammen, etter å ha vært fra hverandre i flere dager.

Kim har vært i Florida og i Midtøsten for å reklamere for et vodkamerke og en ny parfyme, mens Kanye blant annet har vært opptatt med veldedighetsmarkeringen World Aids Day.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer