SELFIE-DRONNING: Kim Kardashian elsker å ta bilder av seg selv - også når hun er på date med ektemannen. Foto: Instagram
SELFIE-DRONNING: Kim Kardashian elsker å ta bilder av seg selv - også når hun er på date med ektemannen. Foto: Instagram Vis mer

Snek seg vekk fra daten for å ta «selfie»

Kim Kardashian klarte ikke å motstå fristelsen...

Publisert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (34) er for tiden en av verdens mest fotograferte kjendiser.

Også når hun ikke beveger seg nedover røde løpere eller blir fulgt av paparazzifotografer, elsker Kim å posere på egne bilder, som hun deler med sine millioner av fans på sosiale medier.

Søndag viste hun at selv ikke en romantisk middag med ektemannen Kanye West kan forhindre henne fra å ta bilder av seg selv.

Tok «selfie» på toalettet

I løpet av kvelden snek Kim seg til toalettet, hvor hun tok en «selfie» av seg selv i en ny kjole som fremhevet hennes berømte kurver.

Artikkelen fortsetter under bildet.

GJENFORENT: Lørdag dro Kim Kardasian og Kanye West til restauranten Serendipity 3 i New York, etter å ha vært flere dager fra hverandre. Foto: All Over Press
GJENFORENT: Lørdag dro Kim Kardasian og Kanye West til restauranten Serendipity 3 i New York, etter å ha vært flere dager fra hverandre. Foto: All Over Press Vis mer

«#DateNight» og «CloseUp» skrev hun under de to bildene som hun la ut på sin Instagramside.

Reiser jorden rundt

Kim og Kanye kom rett fra New York, hvor de lørdag endelig fikk tid til å tilbringe tid sammen, etter å ha vært fra hverandre i flere dager.

#DateNight

Ein von Kim Kardashian West (@kimkardashian) gepostetes Foto am

Kim har vært i Florida og i Midtøsten for å reklamere for et vodkamerke og en ny parfyme, mens Kanye blant annet har vært opptatt med veldedighetsmarkeringen World Aids Day.

Mor og datter-tid

Kim har også brukt mye tid sammen med parets datter North West.

Mor og datter vakte blant annet oppsikt da Kim i forrige uke kledde opp sin 18 måneder gamle datter i en strutsejakke og tok henne med på spa.

Se video her:

Kim la ikke skjul på at hun er svært stolt over datteren sin, da hun senere la ut bilder av North i den spesielle jakken på sin Instagramside.

I'm so thankful for my best friend N+K=❤️

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

«Jeg er så takknemlig for min beste venn» skriver realitystjernen.

LES OGSÅ: - Jeg fikk beskjed om at jeg aldri kunne få barn

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer