Snek seg på bar under Robinson-karantenen

- Vi sang karaoke og ble ganske fulle, uten at TV3 visste noenting.

ROMVENNINNER: Randi-Anette Ejme (t.v.) og Tone Valle Olsen tilbragte alltid sammen i over åtte døgn, etter at de havnet på samme rom under denguefeber-karantenen i Malaysia. Foto: TV3
ROMVENNINNER: Randi-Anette Ejme (t.v.) og Tone Valle Olsen tilbragte alltid sammen i over åtte døgn, etter at de havnet på samme rom under denguefeber-karantenen i Malaysia. Foto: TV3 Vis mer
Se video fra Robinson-deltagernes karantene nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Etter at flere medlemmer av produksjonsselskapet Strix ble rammet av tropesykdommen denguefeber, som i verste fall kan være dødelig, ble årets Robinson-deltagere evakuert på dramatisk vis under årets innspilling i Malaysia.

Bortsett fra en times lufting midt på dagen, fikk deltakerne - som ble satt i karantene to og to på hotellrom i byen Johor Bahrui - i over åtte døgn ikke bevege seg utenfor hotellet de bodde på. I tilfelle TV-innspillingen skulle starte opp igjen fikk de heller ikke lov til å drikke annet enn vann.

Snek seg på bar
Men romvenninenene Randi-Anette Ejme (29) og Tone Valle Olsen (30) lot ikke forbudet stoppe dem etter å ha gått lei av den lange ventingen i uvisshet.

Til Seher.no avslører Ejme at de to jentene fra lag Sør klarte å lure seg på en fuktig barfest uten at TV3 merket noenting.

- På slutten fikk vi gå ganske fritt inne på hotellet, og da la vi merke til en karaokebar, som vi spøkte med at det hadde vært morsomt å besøke. TV3-folkene hadde gjennomsøkt baggasjen vår for å sjekke at vi ikke hadde noe penger å bruke mens vi var der, men de lette ikke godt nok. Siste kvelden bestemte vi oss for å ta oss noen øl, sier hun til Seher.no.

Etter å ha gått i over to uker uten alkohol, ble stemningen raskt høy.

- Vi sang karaoke flere ganger og ble ganske fulle uten at TV3 visste noenting. Det er egentlig et under at vi klarte å gjennomføre konkurranse dagen etter. Jeg tror ikke de vet noe om dette før nå, sier Randi-Anette og ler.


En gang i løpet av kvelden holdt jentene på å bli avslørt av en av de deltageransvarlige i Strix, men ifølge Porsgrunns-jenta ble de reddet av barbetjeningen.

- Vi fikk hjelp av de ansatte til å holde utkikk etter noen fra TV3, og da en av dem kom gjemte vi drikken vår og satte noen peanøtt-skåler foran oss isteden. Etter at han gikk, fortsatte festen til halv tre-tiden, sier hun.

Ble venner

For å unngå for mye taktikk-prat ble guttene og jentene innlosjert på hvert sitt hotell, og Ejme hevder det var mange som slet med å takle den monotone tilværelsen.

Men 29-åringen - som har blitt stemplet som årets «Robinson-bitch» på grunn av sine mange krasse uttalelser om lagvenninnene Cecilie Felice Westgård (23) og Tone Valle Olsen, avslører at det uventete avbruddet hadde en fordel.

- Etter at jeg måtte tilbringe så mye tid på samme rom som Tone, fikk jeg faktisk et mye bedre inntrykk av henne. Hun har mangegode historier og er veldig smart, sier hun til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» kan du se på TV3 søndager kl 20.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg løy for TV3[obj:media:9060]