«Farmen»:

Snek seg med i «Farmen»

For den med skarpt blikk er det flere kjente fjes blant statistene i søndagens episode.

GODT SKJULT: I et par sekunder dukker «Spårtsklubben»-kolleger Erik Follestad, Ida Fladen og Jon Martin Henriksen opp under markedet. Foto: Skjermdump/TV 2
GODT SKJULT: I et par sekunder dukker «Spårtsklubben»-kolleger Erik Follestad, Ida Fladen og Jon Martin Henriksen opp under markedet. Foto: Skjermdump/TV 2 Vis mer
Publisert

aSøndag betyr flere ting i «Farmen»-sammenheng, kanskje mest spennende er det hvem som møtes i tvekamp - og hvem som må reise hjem.

Men det betyr også at ukeoppdraget skal vurderes av mentor, og om deltakerne får ekstra penger å rutte med på markedet dersom oppdraget blir godkjent.

Snek seg med

Det blir det denne søndagen, og storbonde Karianne Kopperstad (27) tar med seg hjelperne Sindre Nyeng (23) og Karianne Vilde Wølner (26) på handletur.

Der er det som vanlig statister og skuespillere som sørger for en livlig markedsdag, men det er derimot noen ansikter som skiller seg ut i søndagens episode.

I et par sekunder får man nemlig et glimt at Erik Follestad (31), Ida Fladen (34) og Jon Martin Henriksen (30) som sitter ved et bord - alle i kledd antrekk 1920 verdig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer