Snek seg inn i samme bil etter premieren

Mens Robert vinket til fansen, prøvde Kristen å skjule seg bak en livvakt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ikke lenger noen tvil om at Robert Pattinson (26) har tilgitt Kristen Stewart (22) etter hennes affære med regissøren Rupert Sanders. 

Natt til tirsdag viste de to seg offentlig sammen for første gang siden utroskapsskandalen da de deltok på «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2.»-premieren i Los Angeles.

Premierekvelden virket hele deres personlige kjærlighetsdrama å være et tilbakelagt kapittel. På den røde løperen gikk Kristen like bak Robert og begge to stoppet opp og signerte en rekke autografer før de smilende stilte side om side på pressebilder, melder US Weekly.

Senere på kvelden forlot de festen sammen. Mens Robert vinket til fansen prøvde Kristen å skjule seg bak en livvakt og smøg seg raskt inn i bilen etter Pattinson. 

Stewart var selv knust etter utroskapen og skal ha vært desperat etter å vinne Pattinson tilbake. Innsatsen skal ha lykkes og Robert skal ha tilgitt henne, fordi hun hevder at hun og Sanders aldri hadde sex, men at de kysset ved flere anledninger. Nylig uttalte Kristen og Robert at de gjerne vil gifte seg i fremtiden.  
 
Se videoen fra den røde løperen på Twilight-premieren her

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - En dag vil vi gifte oss  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer