Ben Affleck på Emmy Awards 2017:

Snek seg inn for å støtte sin nye kjæreste

Ben Affleck og Lindsay Shookus viste seg sammen på rød løper for første gang.

DUKKET OPP PÅ EMMY: ben Affleck har holdt en lav profil i det siste, men søndag kveld staset han seg opp for å støtte sin nye kjæreste, Lindsay Shookus, på Emmy-utdelingen. Filmstjernen skydde imidlertid unna den røde løperen - på bildet til venstre er han avbildte på en filmpremiere tidligere i år. Foto: NTB scanpix
DUKKET OPP PÅ EMMY: ben Affleck har holdt en lav profil i det siste, men søndag kveld staset han seg opp for å støtte sin nye kjæreste, Lindsay Shookus, på Emmy-utdelingen. Filmstjernen skydde imidlertid unna den røde løperen - på bildet til venstre er han avbildte på en filmpremiere tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Natt til mandag ble årets Emmy Awards arrangert i Los Angeles, og som vanlig strålte Hollywood-stjernene da de inntok den røde løperen før prisutdelingen.

Blant dem som derimot holdt seg unna rampelyset, var «The Accountant»-stjernen Ben Affleck (45).

Han var til stede på utdelingen for å støtte sin nye kjæreste, «Saturday Night Live»-produsenten Lindsay Shookus (37), men snek seg ifølge E!News inn bakveien.

Turtelduene ankom sammen, men gikk inn en diskret VIP-inngang fremfor å vise seg som par på den røde løperen.

Lindsay ledet at til parets seter i salen, mens Ben fulgte spent etter, skriver E!News. Filmstjernen ble også observert mens han holdt kjærestens veske i VIP-loungen.

Første opptreden på 12 år

Romanseryktene begynte å svirre rundt Ben Affleck og Lindsay Shookus for et par måneder siden, og duoen har siden den gang holdt en temmelig lav profil offentlig.

Mye av grunnen er nok at Ben ble skilt fra skuespillerkona Jennifer Garner (45) i 2015. Lenge virket det som om ekteparet prøvde å finne sammen igjen, men slik gikk det ikke. De to har også tre barn sammen å ta hensyn til.

Søndag kveld var imidlertid Ben Affleck med på Emmy-utdelingen som sin ferske flammes kavaler. Og dét gikk ikke ubemerket hen.

Både bilder og filmsnutter av paret har dukket opp på Twitter, og flere amerikanske medier har omtalt duoen.

Saken fortsetter nedenfor.

UsWeekly skriver at trebarnsfaren satt sammen med kjæresten og hennes «Saturday Night Live»-kolleger i salen, og at han ble tydelig begeistret da det populære humorprogrammet ble utropt blant kveldens vinnere.

- Han spratt opp og jublet da «SNL» vant. Han sitter sammen med hele «SNL» midt i salen. Han er åpenbart daten hennes, sier et øyenvitne til nettstedet.

GRAVID: Heller ikke i 2005 var Ben Affleck på Emmy-løperen, men han holdt kona Jennifer Garner med selskap i salen. Hun var da gravid med parets første barn. Foto:Reuters/ NTB scanpix
GRAVID: Heller ikke i 2005 var Ben Affleck på Emmy-løperen, men han holdt kona Jennifer Garner med selskap i salen. Hun var da gravid med parets første barn. Foto:Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge kilden holdt Ben og Lindsay hender, hvisket og smilte til hverandre under den stjernespekkede prisutdelingen.

- Han nyter å tilbringe tid med henne, sier en annen kilde om Ben til UsWeekly.

Dette var for øvrig første gang på 12 år at Ben Affleck gjestet tv-prisutdelingen. Forrige gang han var til stede på Emmy Awards var i 2005, sammen med sin daværende kone, Jennifer Garner.

Saken fortsetter nedenfor.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Klinte til foran Nicoles ektemann

Selv om det nyforelskede paret nesten klarte å fly under radaren på nattas prisutdeling, var det andre som gjorde mer ut av sin opptreden på Emmy Awards 2017.

Da svenske Alexander Skarsgård (41) skulle motta pris for sin rolle i HBO-suksessen «Big Little Lies», overrasket han alle ved å kysse motspiller Nicole Kidman (50) midt på munnen.

Nicole har nemlig vært gift med countrysanger Keith Urban (49) siden 2006, og han stod rett ved siden av da «True Blood»-kjekkasen kysset hans berømte kone.

I likhet med Alexander vant Nicole også en Emmy-pris for rollen sin i «Big Little Lies», men verken hun eller kollegaen nevnte det overraskende kysset i takketalene sine.

- Denne skal de to jentene våre ha på hylla. De kan tenke på hver gang mamma ikke la dem om kvelden, det var på grunn av denne - de fikk iallefall noe, sa Nicole om prisen fra scenen.

Keith Urban og Nicole Kidman har døtrene Sunday Rose (9) og Faith Margaret (6) sammen. Filmstjernen har flere ganger ytret et ønske om å få flere barn.

LES OGSÅ: Emmy-kjolene som ble slaktet av motepolitiet