Snåsamannen forutså kjendisstatusen for 63 år siden

Joralf Gjerstad får seg ikke så mange overraskelser...

VISSTE HAN VILLE BLI KJENT: Joralf «Snåsamannen» Gjerstad forutså sin egen kjendisstatus allerede i 1947.  Foto: SCANPIX
VISSTE HAN VILLE BLI KJENT: Joralf «Snåsamannen» Gjerstad forutså sin egen kjendisstatus allerede i 1947. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Joralf Gjerstad (84), eller «Snåsamannen» som han er mest kjent som, har blitt rikskjendis land og strand rundt takket være sine helbredende og synske evner.

For tiden har den spreke 84-åringen stor suksess med boken «Joralf Gjerstad: Den gode kraften», som siden lanseringen i september er solgt i 70.000 eksemplarer.

I boken forteller Gjerstad om sine evner og livet som synsk. Og i et ferskt intervju med Dagbladet avslører 84-åringen at han lenge har visst at han kom til å bli kjent for egenskapene han er i besittelse av.

Ifølge Gjerstad har han vært klar over kjendisstatusen han ville få helt siden 1947.

- Vi var i Tyskland og jeg fortalte livshistorien min. Om slik den hadde vært og hvordan den kom til å bli. Da så jeg at jeg kom til å bli kjent over hele Norge. I dag forstår jeg hvorfor jeg så det, sier Gjerstad til Dagbladet.

84-åringen ga seg som healer i 2008, etter å ha hjulpet over 50.000 mennesker. Før jul skal han på hele 65 boksigneringer, og overfor Dagbladet avslører han at det kan være aktuelt med en ny bok.

- Jeg må se an helsa litt. Men jeg har mer enn nok å skrive, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Ei i slekta mi ble brent som heks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer