ENDRET FACEBOOK-STATUS: Chris Brown og Rihanna er ikke lenger et par. I hvert fall hvis man skal tro Browns Facebook-profil. Foto: All Over Press
ENDRET FACEBOOK-STATUS: Chris Brown og Rihanna er ikke lenger et par. I hvert fall hvis man skal tro Browns Facebook-profil. Foto: All Over PressVis mer

- Snart vil dere se hennes sanne jeg

Chris Brown endret Facebook-status til singel etter voldsdramaet.

SEHER.NO: Det har vært knyttet stor spenning til om Rihanna (20) vil tilgi kjæresten, Chris Brown (19), etter at han skal ha banket henne opp søndag - og i så fall om siktelsene mot ham blir henlagt. Nå ser det derimot unektelig ut som at det allerede er slutt mellom superparet, i hvert fall om man skal tro hans egen Facebook-profil.

Der har han nemlig endret sin status fra "forlovet" til "singel". Og som om ikke det var nok: På samme side poserer 19-åringen sammen med en ukjent kvinne på et helt nytt foto. Samtidig benytter han sjansen til å kommentere saken - ved å angripe Rihanna, denne gangen med ord, skriver danske BT.

- Snart vil dere se hennes sanne jeg, tro meg, skriver musikeren, som risikerer opp til ni års fengsel for det angivelige overfallet, som etterlot superstjernen med en opprevet leppe, to gigantkuler i pannen og bitemerker på armer og hender.

Brown ble fengslet etter hendelsen, men løslatt mot kausjon den aktuelle dagen. Og ifølge US Weekly Magazine, har musikeren alltid hatt aggressive trekk som tidligere har kommet til syne. Noen av Rihannas venner hevder nemlig at de i desember måned så at hun hadde blåmerker på halsen.

- Jeg spurte om alt var ok mellom henne og Chris. Hun fortalte meg at de hadde slått opp enda en gang, forteller en nær venn til den amerikanske magasinet.

Politiet skal dessuten - i 2007 - ha troppet opp på hans hotellrom i Miami, etter at vitner skal ha hørt ham skrike og kaste tallerkner etter sin mor.

- Han slo mot moren. Øvrige hotellgjester tilkalte sikkerhetsfolk, som brøt seg inn på rommet - så rotet og de knuste tallerknene - og ba deretter moren forlate rommet. Etterpå ble politiet tilkaldt, men de reiste aldri tiltale ettersom Brown umiddelbart betalte regningen og forlot hotellet, forteller en kilde.

Seher.no har tidligere skrevet at en erotisk tekstmelding på Chris Browns mobiltelefon skal være årsaken til den seneste krangelen mellom Brown og Rihanna. Ifølge National Enquirer skal Rihanna ha prøvd å forlate bilen etter å ha sett en SMS fra en kvinne som ville ha sex med Brown (19).

Da rapperen prøvde å holde Rihanna tilbake, startet basketaket.

- Hun gikk ut av bilen. Han ville ha henne tilbake inn igjen så han grep etter henne. Da hun trakk seg unna, er det hun har fortalt folk at han slo henne, uttalte en politikilde til bladet den gang.

Men det stopper ikke der: I et magasinintervju for to år siden, avslørte Brown at han - da han var 11 år gammel - fortalte sin mor at han én dag ville ende opp i fengsel for å ha drept hennes voldelige mann.

- Jeg vil bare at du skal vite at jeg elsker deg. Men én dag skal jeg ta tak i en baseball-kølle når du er på jobb, og jeg skal drepe ham, skal han ha sagt - ifølge ham selv.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Norsk ekspert: - Hun har det veldig vanskelig akkurat nå