Snart utsolgt for ferie

Har du, som så mage andre, planer om sommerferie i juli og kunne tenkt deg lenger sør enn Kristiansand? I så fall begynner du å få dårlig tid.

HOLDER STAND: Kreta er fortsatt nordmenns førstevalg når sommerferien skal planlegges. Den greske feriefavortitten begynner nå for alvor å fylles opp. Men er du kjapp har du fortsatt mulighet. Foto: Thomas Lillehagen Røyert
HOLDER STAND: Kreta er fortsatt nordmenns førstevalg når sommerferien skal planlegges. Den greske feriefavortitten begynner nå for alvor å fylles opp. Men er du kjapp har du fortsatt mulighet. Foto: Thomas Lillehagen Røyert Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norges største charterselskap, Star Tour, melder at de har solgt åtte av ti reiser i juli.

Bestselgerne er Kreta, Kypros og Mallorca, og mest reisekåte er vestlendingene.

Fra Bergen er snart ni av ti reiser solgt. Kanskje ikke så rart - plask, plask... - Salgskurven peker oppover når det regner nedover. I sommer vil rundt 630 000 nordmenn sette kursen sydover på charterreise viser beregninger foretatt av Star Tour. De siste dagene har salget av juli-reiser økt med nesten ti prosent, sier Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour. Her har du sjansen: For de som er ute i siste liten, er det flest reiser er det igjen til Tyrkia og Rhodos . Et kjapt søk på nettet gav etternølerene følgende tilbud på ukesturer med spesifisert bosted: Rhodos: Avreise 30. juli. Kr 4220. www.startour.no  Tyrkia: Avreise 30. juli. Kr 3755 www.ving.no  Kreta: Avreise 28. juli. Kr 3848. www.apollo.no  Romania: Avreise 22. juli kr 3548. www.apollo.no  Bulgaria: Avreise 27. juli. Kr 3995. www.detur.no  ... men nå haster det altså! Så fort deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer