Snart tobarnspappa

Terje Søviknes og kona venter barn nr. 2.

LYKKEN SMILER: - Linda har vært aktiv i Bergen Frp. Det var der jeg la merke til henne første gang, men det var på en Orbo & The Longshots-konsert gnisten mellom oss ble tent. Jeg skjønte med en gang at hun er et spesielt menneske, og det var en fanta Foto: Se og Hør
LYKKEN SMILER: - Linda har vært aktiv i Bergen Frp. Det var der jeg la merke til henne første gang, men det var på en Orbo & The Longshots-konsert gnisten mellom oss ble tent. Jeg skjønte med en gang at hun er et spesielt menneske, og det var en fanta Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Jeg kan bekrefte at min kone og jeg venter barn i mars. Vi gleder oss til å bli tobarnsforeldre, stråler Frp-profilen Terje Søviknes (37) i Se og Hør.

Sammen med kona Janniche Askeland (33) har han fra før datteren Karina (2). Nå blir det ny babyjubel i 2007 - samme år som han håper å blir gjenvalgt som ordfører i Os kommune utenfor Bergen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer