Snart pappa igjen?

Hollywood-stjernen blir far om ikke så lenge, i hvert fall ifølge ekskjæresten.

<strong>FAR TIL TRE?:</strong> Skuespiller Ryan Phillippe har allerede to barn med ekskona Reese Witherspoon. Nå går ryktene om at også ekskjæresten venter barn med ham...  Foto: STELLA PICTURES
FAR TIL TRE?: Skuespiller Ryan Phillippe har allerede to barn med ekskona Reese Witherspoon. Nå går ryktene om at også ekskjæresten venter barn med ham... Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Ryan Phillippe (36), som for tiden er sammen med «Mamma Mia!»-stjernen Amanda Seyfried (25), risikerer nå at nyforelskelsen blir tilsmusset av en uventet komplikasjon.

For 36-åringen, som fra før av har to barn med ekskona Reese Witherspoon (34), skal nemlig bli pappa igjen! Det påstår i hvert fall kjekkasens ekskjæreste, skuespiller Alexis Knapp (26).

- Alexis har fortalt til venner at barnet er Ryans. Ryan er klar over situasjonen og helt forberedt på å ta ansvar om det viser seg at barnet er hans, forteller en kilde til People.com.

Personlige talspersoner for verken Phillippe eller Knapp har noen kommentar til spekulasjonene.

Ryktene startet nok for alvor da den vakre, uetablerte skuespilleren viste seg ute i Los Angeles forrige uke. Hun ble da fotografert bærende på et pappkrus med kaffe - og en tydelig kul på magen, skriver Daily Mail.

Phillippe og Knapp skal ha vært sammen i omtrent fire måneder i fjor sommer, før de gjorde det slutt på høsten. 26-åringen skal visstnok være seks eller syv måneder på vei, og termin skal være i juni, skriver People.com

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får barn med assistenten sin   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer