- Snart møter jeg mannen i mitt liv

Lene Alexandra avslører at hun jakter livets store kjærlighet.

FORTSATT SINGEL: - Det er bare tull, jeg er singel med stor S, jeg! sier Lene Alexandra til Seher.no om romanseryktene rundt henne og Sverre Goldenheim. Foto: Stella Pictures
FORTSATT SINGEL: - Det er bare tull, jeg er singel med stor S, jeg! sier Lene Alexandra til Seher.no om romanseryktene rundt henne og Sverre Goldenheim. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene fra "Engler og Demoner"-premieren nederst i saken!

SEHER.NO: Det var i midten av april at Lene Alexandra Øien overfor sine blogglesere avslørte at hun skulle kaste seg ut i noe hun aldri hadde prøvd før: blinddate.

"Har lovt min kjære bror å stille opp på en blind date av alle ting...Omg...Og dette er VIRKELIG en blinddate. Jeg fikk ikke vite NOE om denne personen!!! Hva gjør man ikke for brødre?” skrev hun på bloggen.

Like etterpå skrev ukebladet Her og Nå at daten hennes var sexolog Kristin Spitznogles eks-kjæreste, Oslos partyprins Sverre Goldenheim (26). Den kontroversielle partyfikseren og Skal vi danse-vinneren møttes på luksusrestauranten Bagatelle i Oslo og skal ha sittet i mange timer og hygget seg i hverandres selskap.

Tirsdag dukket 27-åringen opp på førpremieren av storfilmen "Engler og Demoner". Til Seher.no slår hun kraftig tilbake mot mediene som den gang spekulerte i om hun og Goldenheim er blitt Norges nye superpar.

- Det er bare tull, jeg er singel med stor S, jeg! Men jeg møter vel snart mannen i mitt liv, sier hun til Seher.no.

Men Lene Alexandra kom ikke alene på den stjernespekkede gallapremieren av den grunn. Én person hadde hun nemlig med seg.

- Jeg har med meg en venninne. Og gleder meg veldig til å se filmen, forteller hun.

Det som i hvert fall er sikkert er at fjorårets "Skal vi danse"-vinner støtt og stadig avslører nye deler av livet sitt på bloggen sin. Tidligere har hun på samme nettsted røpet at hun har store prosjekter på gang, men noe mer enn det vil hun ikke røpe i denne omgang.

- Jeg har så mange hemmeligheter, jeg. Jeg tar det bare litt etter litt, smiler hun til Seher.no før hun haster videre inn for å se Tom Hanks, Stellan Skarsgård & co. på kinolerretet på Colossum Kino.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Elden sa det var grov voldtekt

Se bildene fra "Engler og Demoner"-premieren her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer