Snart kvitt gjelden på 35 millioner

Til sommeren blir John Arne Riise gjeldsfri. - Det er en befrielse for han.

GJELDSFRI: Til sommeren er John Arne Riise endelig gjeldsfri, etter å ha slitt med en gjeld på 35 millioner kroner.  Foto: SCANPIX
GJELDSFRI: Til sommeren er John Arne Riise endelig gjeldsfri, etter å ha slitt med en gjeld på 35 millioner kroner. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Fotballstjernen John Arne Riise (29) har de siste årene slitt med en gjeld som på det meste har vært på svimlende 35 millioner kroner. 

Gjelden kom som følge av at han i 2007 måtte slå sitt eget selskap - Riise Invest - konkurs.

Ifølge Roma-proffen var mye av årsaken til gjelden at han ble lurt av sin tidligere agent Einar Baardsen. Derfor gikk han også til sak mot eks-agenten, som ble tiltalt for bedrageri, underslag og dokumentforfalskning, i fjor. Men Baardsen ble frifunnet.

Nå ser det imidlertid ut til at fotballhelten går lysere tider i møte.

Ifølge VG blir han nemlig gjeldsfri til sommeren, etter at han har betalt siste avdrag.

- I løpet av kort tid blir John Arne gjeldsfri. Det er en befrielse for han og hans nærmeste at han blir økonomisk friskmeldt, sier Jon H. Nordbrekken, som har jobbet som økonomisk rådgiver for fotballstjernen siden 2007, til avisen.

I tillegg til årslønnen på om lag 22 millioner kroner, kan Riise vente seg flere bonuskroner dersom Roma vinner serien, eller ender blant de fire beste i Serie A og dermed kvalifiserer seg til Champions League.

- John Arne har mange år igjen som fotballspiller. Vi har snakket om at han skal ha 70 millioner kroner på kontoen når fotballkarrieren er over. Før den tid er det bare å sette pengene på høyrentekonto og lukke øynene, sier Nordbrekken.


Tidligere denne måneden skrev Seher.no også om at moren Berit Riise har valgt å selge sitt hus i Tønsberg. Tirsdag ble det kjent at hun nå har lykkes med dette salget, og skal ha fått rundt 5 millioner.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Berit Riise selger huset