Snart klar for barn

- Jeg skal jo ha barn en gang i framtida og det blir kanskje ikke så lenge til, sier Camilla Herrem.

VIL STIFTE FAMILIE: Camilla Herrem ønsker seg barn med ektemannen Steffen Stegavik. Håndballkarrierene gjør nå at paret bor i hvert sitt land.  Foto: NTB scanpix
VIL STIFTE FAMILIE: Camilla Herrem ønsker seg barn med ektemannen Steffen Stegavik. Håndballkarrierene gjør nå at paret bor i hvert sitt land. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter et utfordrende år i den rumenske håndballklubben Baia Mares, trives Camilla Herrem (28) nå i Danmark. Minuset er at kjæresten Steffen Stegavik (32) bor i Norge og spiller for sin gamle klubb Elverum.

– Vi bodde jo der (i Romania, red. anm.) sammen og det var et pluss. Nå bor vi i hvert vårt land og det håper jeg blir kortvarig. Dette er det siste året vi bor fra hverandre, sier Herrem til Dagbladet.

Håndballparet har vært sammen i ti år, og har bodd sammen i rundt en fjerdedel av denne tiden. Nå håper Herrem at de to snart kan bo sammen og stifte familie, men hun vil forsette med håndballen en god stund til.

- Jeg skal jo ha barn en gang i framtida og det blir kanskje ikke så lenge til. Så lenge jeg føler kroppen tåler det og håndball er gøy, så er det dette jeg elsker å gjøre, sier hun til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT: Sommeren 2013 giftet idrettsparet seg i Sola kirke. Paret har vært sammen i ti år. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
GIFT: Sommeren 2013 giftet idrettsparet seg i Sola kirke. Paret har vært sammen i ti år. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer

28-åringen kjenner på savnet etter kjæresten, hunden Lykke og familien. Det skriver hun åpent om i sin blogg.

- En tom følelse har jeg i kroppen nå, eller i hjertet. Jeg vet at jeg er heldig som får leve ut min drøm som håndballspiller, men noen dager føler man seg bare tom. Jeg syns det er ganske vanskelig når Steffen og jeg bor fra hverandre, og i tillegg er Lykke hos han nå. Jeg har ingen å komme hjem til. Noen dager er bare tøffere enn andre.

LES OGSÅ: Etter trening, så følte jeg meg helt dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer