- Snart har jeg gått opp ti kilo

Men "Charter"-Nansy angrer ikke på at hun tok valget...

STUMPET RØYKEN: Etter å ha røyket i 45 år har Nansy Rostad nå gått fire måneder uten en sigarett. Hennes "Charterfeber"-venninne Lisbeth Meisler hevder imidlertid hun ikke har noe nyttårsforsett om å legge røyken på hylla. Foto: Anders Myhren / Seher.no
STUMPET RØYKEN: Etter å ha røyket i 45 år har Nansy Rostad nå gått fire måneder uten en sigarett. Hennes "Charterfeber"-venninne Lisbeth Meisler hevder imidlertid hun ikke har noe nyttårsforsett om å legge røyken på hylla. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Seher-intervjuet med "Charterfeber"-damene nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Nansy Rostad (57) og Lisbeth Meisler (47) har i løpet av flere sesonger med "Charterfeber" på TV3 blitt kjent for sin forkjærlighet for kaffe og Bailey's tett fulgt av en sigarett.

Men etter at Nansy i september stumpet røyken etter 45 år, har Lisbeth måttet ta røykepausene alene.

Nansy - som sluttet på dagen etter at hun ble lagt inn på sykehus med dobbelsidig lungebetennelse - hevder at hun ikke savner røykingen, men innrømmer at livsstilsendringen har satt spor.

- Jeg har gått opp fem kilo siden jeg sluttet, og neste gang du ser meg har jeg vel gått opp ti, spøker hun til Seher.no.

De to "Charter"-damene var i desember med på å spille inn Seher.nos julelåt sammen med artister som A1, Åge Sten Nilsen og en rekke av Norges mest kjente TV-ansikter.

Og de to bingo-vertinnene la ikke skjul på at de storkoste seg i det celebre selskapet.

- Han Stig Kjos (tidligere TVNorge-ungkar) er jo enda kjekkere enn på TV, og han Lars Alexander (Wiulsrud, red.anm) er jo så sterk. Han løftet meg som en fjær, lo Lisbeth Meisler fornøyd.

Se årets julevideo her og "behind-the-scenes"-filmen her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Huden smeltet i løpet av sekunder

Se videointervjuet med "Charterfeber"-damene her:
[obj:media:8265]