TILFREDS: - Jeg føler meg mer komfortabel i dag enn da jeg var i tyveårene eller i tidlig tredveårene, uttalte Aniston nylig. Foto: Stella Pictures
TILFREDS: - Jeg føler meg mer komfortabel i dag enn da jeg var i tyveårene eller i tidlig tredveårene, uttalte Aniston nylig. Foto: Stella Pictures Vis mer

Snart fyller hun 41 år!

"Friends"-skuespillerern ser bedre ut enn noen gang.

Publisert
SEHER.NO: Om kun få dager fyller Hollywoodstjernen Jennifer Aniston 41 år, og blondinen tar feiringen på forskudd i solfylte Mexico.

Se bilder fra ferieturen nederst i saken.

Aniston, som fyller år den 11. februar, skal ha tatt med seg en gjeng venner til ferieparadiset, men også en speseill gjest, nemlig skeuspilleren Gerard Butler (41), hevder People.


Kjendispressen verden over har den siste tiden spekulert mye i om Butler og Aniston endelig vil stå frem som et par, og under "Golden Globe"-festen i januar, ble de sett kyssende på hverandre.

- Etter at de delte ut en pris, var de backstage og drakk champagne sammen. Til slutt kysset de heftig på kjøkkenet. De var uadskillelige hele kvelden, og så definitivt ut som et par, sa en kilde til New York Post etter hendelsen.

Aniston skal i tillegg ha invitert med venninnen Courtney Cox og ektemannen hennes David Arquette, samt artisten Sheryl Crow, som også fyller år på samme dag som "Friends"-stjernen.


Fredag koste Aniston og Cox seg i solen, og fikk dermed vist fram sine flotte bikinikropper.

Skuespillerinenn uttalte nylig at hun slett ikke har noen problemer med å vise hud selv om hun blir eldre.

- Jeg føler meg mer komfortabel i dag enn da jeg var i tyveårene eller i tidlig tredveårene. Jeg har et mer avslappet forhold til kroppen min, sa hun nylig i et intervju med GQ Magazine.

Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Angelina slo Jennifer på målstreken
  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer